Ревю на Whirlpool WSFO3T1256PCX

Whirlpool WSFO3T1256PCX

Съдомиялната Whirlpool WSFO3T1256PCX е един от най-новите модели на марката. Тя предоставя множество функции и възможности за перфектно почистване на вашата кухня и посуда. В това ревю ще разгледаме нейните основни характеристики и функции, както и нейните предимства и недостатъци.

Whirlpool WSFO3T1256PCX

Виж цената за днес

Whirlpool WSFO3T1256PCX: Характеристики, функции и технологии

Whirlpool WSFO3T1256PCX е модерна съдомиялна машина, която предлага 10 комплекта капацитет, което я прави идеален избор за семейства с по-голям обем на мръсното съдомие. Моделът разполага с 8 програми, които включват нормален, интензивен, еко, деликатен, бърз и други, за да може да се избере периодът на миене, който най-добре отговаря на нуждите на потребителя.

Технологията 6th Sense позволява на машината да се адаптира към мръсното съдомие, като автоматично регулира настройките, основани на степента на замърсяване. Съдомиялната машина разполага с функциите Power Clean и Multizone, които гарантират добри резултати в миенето и почистването на всякакъв вид съдове и прибори.

Съдомиялната машина има клас E, който я прави енергоефективна и спестяваща на енергия. Корпусът на машината е от инокс, който я прави здрава и издръжлива и същевременно придава модерен и стилен вид на кухнята.

Whirlpool WSFO3T1256PCX разполага с отложен старт, който позволява да се настрои периодът на миене, който най-добре отговаря на графика на потребителя. Съдомиялната машина разполага с Aquastop, за да предпази от изтичане на вода и да осигури максимална безопасност.

Кошницата за прибори и регулируемата горна кошница правят уреда много функционален и удобен за употреба. Сгъваемите опори в долната кошница позволяват да се поставят по-големи съдове и чинии, което прави машината подходяща за миещи се елементи с различни размери и форми.

Хигиеничното изплакване и самопочистването на машината гарантират, че всички съдове и прибори са перфектно чисти и свежи. Съдомиялната машина е снабдена с функцията за безопасност на децата, която предотвратява случайно включване на уреда от деца.

Интелигентните панти на машината правят отварянето и затварянето на вратата много лесно и удобно. Whirlpool WSFO3T1256PCX е съдомиялна машина, която предлага много функции и технологии, които я правят подходяща за всеки домакин.

Whirlpool WSFO3T1256PCX е съдомиялна машина, която работи с ниво на шум 45 dB, което я прави тиха и удобна за употреба. Годишната ѝ енергийна консумация е 212 kWh, а консумацията на енергия на 100 измивания е 76 kWh. Средната енергийна консумация на цикъл е 0.9 kJ.

Съдомиялната машина консумира около 1680 литра вода на година, като разходът на вода на цикъл е 6 литра.

Whirlpool WSFO3T1256PCX има височина 85 см, ширина 45 см и дълбочина 59 см. Теглото на машината е 41.5 кг. Тези размери я правят подходяща за всеки дом, дори и за по-огранич пространства.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WSFO3T1256PCX: Мнение за продукта

Съдомиялната Whirlpool WSFO3T1256PCX е един от най-добрите модели на пазара в момента. Тя предоставя много функции и възможности за перфектно почистване на вашата кухня и посуда. Със сигурност е една от най-добрите инвестиции, ако търсите качествена и надеждна съдомиялна.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo