Ревю на Whirlpool WSFO3O23PFX

Whirlpool WSFO3O23PFX

Съдомиялната машина Whirlpool WSFO3O23PFXдин от най-новите модели на марката. Тя е снабдена с много функции и технологии, които я правят висококачествен продукт за домашна употреба. В това ревю ще разгледаме нейните основни характеристики и предимства, както и някои от нейните недостатъци.

Whirlpool WSFO3O23PFX

Виж цената за днес

Whirlpool WSFO3O23PFX: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина Whirlpool WSFO3O23PFX е снабдена с много полезни функции, които я правят висококачествен продукт за домашна употреба. Тя има капацитет за измиване на до 10 комплекта съдове и разполага с 7 програми за перфектно измиване на всякакъв вид съдове и прибори. 6th Sense и Power Clean технологиите осигуряват ефективно и бързо измиване на съдовете.

Освен това, тази съдомиялна машина разполага с Multizone функция, която позволява ефективно измиване на съдовете в отделна кошница, както и с трета кошница за прибори за хранене и малки кухненски принадлежности. Също така, машината има и отложен старт, Aquastop, регулируема горна кошница и сгъваеми опори в долната кошница.

За да предпазите децата, тази съдомиялна машина има специална опция за предпазване от деца. Интелигентните панти правят монтажа на машината много лесен, а самопочистващите се панти осигуряват по-дълъг живот на продукта.

Единственото, което може да бъде недостатък, е класът на енергийна ефективност E, който може да бъде по-нисък от други модели на пазара. Въпреки това, тези функции и технологии правят тази съдомиялна машина Whirlpool WSFO3O23PFX отличен избор за хора, които търсят висококачествен продукт за перфектно измиване на съдове.

Тази съдомиялна машина е снабдена с няколко полезни функции, които я правят изключително удобна за домашна употреба. Самопочистващата функция е особено полезна, тъй като осигурява перфектна хигиена на машината без да е необходимо да я почиствате в ръчна. За да предпазите от протичане и за да предпазите децата, машината има защита от протичане и заключване за деца.

Подвижният горен рафт и поставката за плотове правят зареждането на машината много удобно и лесно. Тази съдомиялна машина има средно ниво на шум от 43 dB, което я прави много тиха и удобна за употреба дори по време на нощта.

Годишната енергийна консумация е 212 kWh, а средният разход на вода за година е 2520 литра. Консумацията на вода на цикъл е 9 литра, което я прави много ефективна и икономична за употреба. Тази съдомиялна машина има размери от 82 х 45 х 59 см и тегло от 41.5 кг, което я прави лесна за монтаж и преместване.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WSFO3O23PFX: Мнение за продукта

Съдомиялната машина Whirlpool WSFO3O23PFX е висококачествен продукт с много полезни функции и технологии. Тя може да почисти големи количества съдове и прибори по един и същи начин, като гарантира перфектна чистота и хигиена. Въпреки това, машината може да бъде малко скъпа за някои потребители, а тя е и малко по-трудна за употреба от други модели на пазара. Въпреки това, ако сте готови да инвестирате в качествен продукт, който ще ви служи много години напред, тази съдомиялна машина може да бъде отличен избор за вас.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo