Ревю на Whirlpool WSFE 2B19

Whirlpool WSFE 2B19

Съдомиялната машина Whirlpool WSFE 2B19 е един от най-новите модели на марката Whirlpool. Тя е средноголемият модел в портфолиото на марката и е снабдена с множество функции и възможности.

Whirlpool WSFE 2B19

Виж цената за днес

Whirlpool WSFE 2B19: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина разполага с 5 програми за изпиране на съдове, включително стандартна програма, програма за интензивно изпиране, програма за експресно изпиране, програма за деликатни съдове и програма за изпиране на само горната или само долната кошница. Това позволява на потребителя да избере най-подходящата програма за различни видове съдове.

Съдомиялната машина е с клас на енергийна ефективност F, което я прави по-малко ефективна в сравнение със съдомиялни машини с по-висок клас. Опцията Start Delay позволява на потребителя да отложи старта на програмата с до 24 часа. Това е полезно, ако потребителят иска да използва тарифите на евтината електроенергия.

Горната кошница е регулируема и може да се приспособи спрямо размера на съдовете, които трябва да бъдат измити. Съдомиялната машина е снабдена с външна защита, която предпазва от изтичане на вода и други неизправности. Съдомиялната машина има звуков сигнал, който предупреждава, когато програмата е приключила.

FlexiSpace е опция, която предоставя гъвкавост при зареждането на съдовете и позволява по-голям капацитет. SpaceOptimizer е функция, която позволява да се заредят по-големи съдове, като се премахнат или преместят някои от рафтовете. Съдомиялната машина е снабдена с превъзходен подвижен държач, който поддържа по-големи съдове и предотвратява накланянето им.

Съдомиялната машина разполага с опцията за спиране на програмата по всяко време. Машината има заключване за деца, което предпазва от случайно стартиране на програмата. Съдомиялната машина разполага с програма за спестяване на енергия, която е по-икономична и ефективна. Съдомиялната машина има ниво на шум от 49 dB, което е доста тихо в сравнение с други машини на пазара. Това е полезно за тези, които живеят в малки апартаменти или имат отворени кухни.

Годишната енергийна консумация е 238 kWh, което е в съответствие с клас F на енергийна ефективност. Консумацията на енергия за 100 измивания е 84 kWh, а консумацията на енергия на цикъл е 0.83 kWh. Това означава, че съдомиялната машина е доста ефективна в използването на енергия.

Средният разход на вода за година е 3220 литра, а консумацията на вода на цикъл е 11.5 литра. Това е в съответствие със стандартите за водна ефективност и осигурява икономия на вода и енергия.

Размерите на съдомиялната машина са 850 мм височина, 450 мм ширина и 590 мм дълбочина. Дължината на маркуча е 1.5 метра, а дължината на кабела е 1.3 метра. Съдомиялната машина има тегло от 39.5 килограма, което я прави лесна за инсталиране и преместване.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WSFE 2B19: Мнение за продукта

В цялост, съдомиялната машина Whirlpool WSFE 2B19 е отличен избор за всеки, който търси качествена, ефективна и функционална съдомиялна машина. Тя има стилен дизайн, много функции и е изключително енергийно ефективна.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo