Ревю на Whirlpool WSBC3M17X

Whirlpool WSBC3M17X

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WSBC3M17X е един от най-новите модели на марката, който предлага много функционалности и удобства за потребителя. Тази съдомиялна е снабдена с някои от последните технологии в индустрията на съдомиялните машини и може да бъде идеалното решение за всеки дом.

Whirlpool WSBC3M17X

Виж цената за днес

Whirlpool WSBC3M17X: Характеристики, функции и технологии

Whirlpool WSBC3M17X е идеалното решение за всеки дом. С тази съдомиялна можете да измивате до 10 комплекта съдове в една операция. Това означава, че можете да измивате целия съд от обяд и вечеря, без да се налага да го правите на части.

Със своите 6 програми е напълно подходяща за различни видове съдове и замърсявания. Интелигентната технология 6th Sense на съдомиялната ви позволява да изберете най-добрата програма за съдовете, която ще Ви спести време и енергия.

Съдомиялната е в клас F за енергийна ефективност, което означава, че е много икономична. Също така, тя разполага с половин натоварване, което е много полезно, когато искате да измийте по-малко съдове.

Multizone технологията ви позволява да използвате само горната или долната кошница, спрямо нуждите ви. Отложеният старт ви позволява да настроите съдомиялната да започне работа по-късно, когато е по-евтин тариф.

Съдомиялната разполага с Aquastop, което предпазва от протичане на вода. Кошницата за прибори е много удобна и ви позволява да организирате приборите по начин, който ви удобства. Регулируемата горна кошница позволява на потребителя да адаптира съдомиялната към своите нужди.

Съдомиялната има хигиенично изплакване, което гарантира, че съдовете ви са напълно почистени и дезинфектирани. Безопасността на децата е много важна, и съдомиялната разполага с механизми за безопасност за децата. Интелигентните панти правят монтажа много лесен и удобен.

Съдомиялната за вграждане Whirlpool разполага с още няколко полезни функции, които я правят много удобна и лесна за употреба. Индикаторът за оставащо време ви позволява да следите колко време остава до края на цикъла на измиване. Това ви помага да планирате времето си и да знаете, кога ще бъдат готови съдовете.

Заключването за деца е много полезна функция, която предпазва от случайно включване на съдомиялната от страна на деца или други домашни любимци. Това ви позволява да работите спокойно, като знаете, че никой не може да включи съдомиялната, докато Вие не сте готови.

Индикаторът за презареждане със сол показва кога е необходимо да презаредите солта в съдомиялната. Това е много важно, тъй като солта играе важна роля в процеса на мекото измиване на водата.

Отложеният старт ви позволява да настроите съдомиялната да започне работа по-късно, когато е по-евтин тариф. Това е много полезно, тъй като можете да планирате измиването на съдове си в удобно за Вас време.

Индикаторът за супер изплакване е много полезен, когато искате да получите перфектно почистени съдове. Тази функция осигурява допълнително изплакване на съдовете, което ги прави напълно чисти и блестящи.

Подвижният горен рафт прави организирането на съдовете много лесно и удобно. Това ви позволява да поставяте съдовете на различни височини, в зависимост от техния размер и форма.

Поставката за плотове е много полезна функция, която ви позволява да измивате и поставяте плотове вътре в съдомиялната. Това прави съдомиялната много удобна за употреба и позволява да почистите всички видове съдове в една операция.

Съдомиялната има ниво на шум 47 dB, което я прави много тиха и удобна за употреба. Това означава, че можете да я използвате дори в нощните часове, без да пречите на спокойствието на дома.

Годишната енергийна консумация е 238 kWh, което я прави много икономична и енергоспестяваща. Това означава, че можете да я използвате без да се притеснявате за високите разходи за енергия.

Енергийната консумация на съдомиялната Whirlpool WSBC3M17X на цикъл е 0.834 kWh, което я прави много ефективна и икономична. Това означава, че можете да измивате съдовете си без да се притеснявате за високите разходи за енергия.

Средният разход на вода за година на съдомиялната Whirlpool WSBC3M17X е 2520 литра, което е много икономично и спестяващо на водата. Така можете да измивате съдовете си без да се притеснявате за високите разходи за вода.

Консумацията на вода на цикъл на съдомиялната Whirlpool WSBC3M17X е 9 литра, което е много ефективно и спестяващо на водата. Това означава, че можете да измивате съдовете си без да се притеснявате за ненужните разходи за вода.

Съдомиялната Whirlpool WSBC3M17X е с размери Височина 82 см, Ширина 44.8 см и Дълбочина 55.5 см. Дължината на маркуча е 1.5 м, а дължината на кабела е 1.3 м. Теглото на съдомиялната е 29.6 кг. Тези размери и тегло правят съдомиялната много удобна за вграждане в кухненските мебели.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WSBC3M17X: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WSBC3M17X определено е един от най-добрите модели на пазара. Тя е снабдена с много функции, които ще Ви помогнат да получите перфектно почистени съдове без излишни усилия. Всички тези характеристики я правят идеален избор за всеки домакин, който търси надеждна и качествена съдомиялна машина. Ако търсите съдомиялна за вграждане с високо качество, тогава Whirlpool WSBC3M17X е определено един от най-добрите избори за Вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo