Whirlpool WIE 2B19 - Виж цената

Ревю на Whirlpool WIE 2B19

Ревюта Съдомиялни
9.3

Рейтинг

Whirlpool WIE 2B19

Държите ли на високото качество на измиване на вашите съдове? Омръзна ли ви да прекарвате часове пред мивката у дома, за да се погрижите за тяхната чистота? Ние имаме точният уред за вас! Съдомиялна за вграждане Whirlpool WIE 2B19 е нова, модерна съдомиялна машина, с голям капацитет на зареждане и енергономична работа, която ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури тяхната чистота и кристален блясък.

Whirlpool WIE 2B19Виж цената за днес

Функции

Програма „Еко” – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

FlexiSpace – благодарение на 2-те модулни кошници, поставени в уреда, можете лесно да подредите съдовете и да използвате максималко капацитета на зареждане.

Бърза програма – изключително бързата програма почиства съдовете за отрицателно време. Тази програма е идеална за съдове с по-леки замърсявание като чаши, прибори за хранене, чинии.

Виж още: Ревю на Bosch SMV50E60EU

Дизайн и Характеристики

Whirlpool WIE 2B19 е с удобен и практичен дизайн – решена в класически бял цвят с вграден контролен панел поставен в горната част на вратата, съдомиялната ще пасне във всяка кухня независимо от нейните размери и обзавеждане. Размерите на уреда са: 82 х 59.8 х 55.5см (ВхШхД).

Енергийният клас, в който спада уреда е А+, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на съдомиялната, като съкращава разходите и с до 20% – с годишна консумация на електроенергия от едва 296kWh и на вода от 3080л. Средната консумация на вода за измиващ цикъл е 12л. Освен това, съдомиялната е с ниски нива на шум от 49 dB, което гарантира, че тя няма да смущава спокойствието ви с неприятни шумове по време на своята работа. Капацитетът и на зареждане от 13 комплекта, позволява да измиете голям обем от съдове, само с един измиващ цикъл.

Освен с перфектни технически характеристики, съдомиялната разполага и с множество функции и технологии. Функцията за „Еко” е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода. Допълнителните функции, с които разполага уреда са: Оставащо време, Защита от протичане, Индикатор за презареждане със сол, Цикъл с половин зареждане, Подвижен горен рафт, Поставка за плотове. Възможността за избор между 6 измиващи програми, ще ви позволи да измиете всякакъв вид съдове, независимо от тяхната степен на замърсяване. Програмите, с които разполага съдомиялната са: Повторно измиване, Еко, Бърза програма.

В заключение

Съдомиялна за вграждане Whirlpool WIE 2B19 е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергономична. С 6 различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password