Whirlpool WIC 3C23 PEF - Виж цената

Ревю на Whirlpool WIC 3C23 PEF

Ревюта Съдомиялни
8.8

Рейтинг

Whirlpool WIC 3C23 PEF

Омръзна ли ви от часовете, прекарани пред кухненската мивка в миене на съдове? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да ви отмени в тази така досадна и отнемаща време домакинска задача? Ние имаме точния продукт за вас! Съдомиялна за вграждане Whirlpool WIC 3C23 PEF с различни измиващи програми, ще се погрижи за перфектното измиване на всеки тип съдове, независимо от степента на тяхното замърсяване. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време и усилия.

Whirlpool WIC 3C23 PEFВиж цената за днес

Виж още: Ревю на Whirlpool WSBC3M17X

Характеристики

Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 265 kW разход на електроенергия на година и едва 2660 л. разход на вода на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 43 dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Уредът разполага с капацитет на зареждане от 14 комплекта съдове.

Функции

Съдомиялнатя разполага с богат набор от функции. Whirlpool доказва, че миенето на съдове може да се превърне в абсолютно удоволствие. Просто стартирайте програмата 6th Sense на съдомиялната машина, а напредналата технология ще се справи с най-упоритите петна, засъхнали остатъци и мазнини. Сензорите на програмата 6th Sense ще изберат температурата, времето и мощността на измиване на съдовете, така че да можете да се наслаждавате на чисти и блестящи съдове по всяко време.

Нашето мнение за продукта

Whirlpool WIC 3C23 PEF е нова, модерна съдомиялна машина, която освен много ефективна при своята работа е и много енергоикономична. С различни измиващи програми, тя ще се погрижи за перфектното почистване на дори нй-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота. Подарете си верен помощник в поддържането на чистотата на вашите съдове с новата съдомиялна на Whirlpool !

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password