Ревю на Whirlpool WI3010

Whirlpool WI3010

Whirlpool WI3010 е съдомиялна за вграждане, която е създадена да улесни ежедневието на заетите домакини. Това е една от най-новите модели на Whirlpool, която предлага множество функционалности и високо качество на изпълнение.

Whirlpool WI3010

Виж цената за днес

Whirlpool WI3010: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WI3010 предлага множество функционалности, които ще направят живота на заетите домакини по-лесен. С тази съдомиялна ще можете да изперете до 13 комплекта съдове едновременно, като това е идеалното решение за големи семейства или за по-големите кухни.

Съдомиялната предлага 5 програми: Eco, Intensive, Normal, Rapid 40′ и Prewash. Всеки от тези програми е оптимизиран, за да отговори на различни нужди на потребителите. Eco програмата е идеална за постигане на ниска консумация на енергия и вода, Intensive програмата е подходяща за по-замърсяване съдове, Normal програмата е оптимизирана за ежедневна употреба, Rapid 40′ програмата пере съдовете бързо и ефективно, а Prewash програмата ви дава възможност да намалите замърсяването преди избиране на основната програма.

Съдомиялната е с клас F енергийна ефективност, което я прави една от най-икономичните съдомиялни на пазара. Светлинният индикатор показва статуса на пералната машина по време на работа, като ви уведомява, когато програмата приключи.

Регулируемата кошница позволява да промените височината на горната кошница, за да поставите по-големи съдове. Overflow функцията автоматично спира пералната машина, ако има прекалено много вода във ваната. Интелигентният капацитет за зареждане дава възможност да зареждате всички видове съдове във всяка програма.

Гъвкавите решения позволяват да промените конфигурацията на кошниците, за да поберете всякакви съдове. Изберете между програмите Eco, Intensive, Normal, Rapid 40′ и Prewash, за да получите перфектни резултати във всяка ситуация. Тези функционалности правят съдомиялната за вграждане Whirlpool WI3010 един от най-добрите избори за всички, които търсят перфектно измити съдове и удобство в ежедневието си.

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WI3010 има множество функции, които гарантират перфектни резултати и удобство за потребителите. Една от тези функции е защитата от протичане, която предпазва от евентуални повреди в къщата. Ако съдомиялната забележи протичане, тя автоматично спира пералната машина и предотвратява повреди.

Индикаторът за презареждане със сол е много полезна функция, която ви уведомява, когато е нужно да добавите сол в пералната машина. Това е особено важно, защото правилното количество сол ще гарантира, че съдовете ви ще бъдат измити перфектно.

Подвижният горен рафт е друга полезна функция на съдомиялната. Той позволява да промените конфигурацията на кошниците и да поставите по-големи съдове на горния рафт. Това е много удобно, особено ако имате по-големи тенджери или други големи съдове за измиване.

Индикаторът за ниво на изплакване ви позволява да следите нивото на водата в пералната машина. Когато нивото на изплакване е ниско, индикаторът ще ви уведоми, че е нужно да добавите повече вода. Това е много полезно, защото гарантира, че съдовете ви ще бъдат измити перфектно и без остатъци на миенето.

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WI3010 е създадена за да отговори на нуждите на заетите домакини, като предлага високи постижения в перфектното миене на съдове. Една от ключовите характеристики на тази съдомиялна е нивото на шум, коо е само 49 dB. Това прави тази съдомиялна една от най-тихите на пазара и е идеална за тези, които търсят перфектно измити съдове без неприятен шум.

Годишната енергийна консумация на съдомиялната е 296 kWh, което я прави една от най-икономичните съдомиялни на пазара. Средният разход на вода за година е 3360 литра, а консумацията на вода на цикъл е само 12 литра. Това означава, че съдомиялната е ефективна както в потреблението на енергия, така и на вода. Това е много полезно, защото позволява да икономисвате пари и да намалите вашия принос към опазването на околната среда.

Съдомиялната е с височина 82 см, ширина 60 см и дълбочина 55.5 см, което я прави подходяща за почти всички вграждани кухненски шкафове. Дължината на маркуча е 1.5 метра, докато дължината на кабела е 1.3 метра. Теглото на съдомиялната е 32.1 кг.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WI3010: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WI3010 е перфектната опция за всеки, който търси удобство и ефективност в ежедневието си. Това е един от най-добрите модели на пазара, който не само ще пере съдовете ви безупречно, но и ще ви спести време и усилия. Ако търсите съдомиялна за вграждане, която да бъде надеждна и ефективна, Whirlpool WI3010 е перфектният избор за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo