Ревю на Whirlpool WFO3T233P65X

Whirlpool WFO3T233P65X

Съдомиялната Whirlpool WFO3T233P65X е един от най-новите модели на марката и предлага множество функции, които оправдават нейната цена. Тя е направена с висококачествени материали и е изградена с цел да издържа години на употреба без да се повреди. Също така, тя е проектирана да е енергоефективна, като намалява разходите за електричество и.

Whirlpool WFO3T233P65X

Виж цената за днес

Whirlpool WFO3T233P65X: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Whirlpool WFO3T233P65X е модерен и мощен уред, който може да поеме до 14 комплекта съдове. Тя разполага с 10 програми, които позволяват на потребителя да избере най-подходящия режим за почистване на различни видове съдове. Съдомиялната машина е клас D в енергийна ефективност, като разходът на енергия е оптимален за нейните възможности.

Системата PowerClean Pro осигурява мощно почистване на замърсяванията, благодарение на високото налягане на водата и специално разработените дюзи. Технологията 6th Sense автоматично регулира програмите, като определя температурата и времето за почистване, за погне ндриултати.

Инверторният мотор осигурява тиха работа на съдомиялната машина, като същевременно гарантира дълготрайна ефективност. Системата Natural Dry използва естествената топлина на съдовете, за да ги изсуши, като по този начин намалява консумацията на енергия. Разходът на вода на цикъл е само 6,5 литра, което я прави една от най-икономичните съдомиялни машини на пазара.

Съдомиялната машина разполага с функция Multizone, която позволява на потребителя да избере конкретни зони на машината за почистване, в зависимост от необходимостта. Интуитивният цифров дисплей позволява лесна настройка на програмите и управление на уреда. Програмирането на стартовото време е възможно, а функцията Aquastop предотвратява изтичане на вода.

Опцията Turbo, която е налична на тази съдомиялна машина, увеличава налягането на водата за по-бързо и ефективно почистване на замърсяванията. Функцията Хигиенизиране използва високата температура на водата, за да унищожи бактериите и гермите на посудата. Интелигентните панти гарантират гладко и тихо затваряне на вратата на съдомиялната машина.

Съдомиялната машина Whirlpool WFO3T233P65X е оборудвана с функция за самопочистване и е снабдена със система за безопасност на деца. Това е универсален и надежден уред, който ще бъде полезен за всеки, който търси качествена и ефективна съдомиялна машина.

Функцията за заключване на вратата осигурява безопасността на децата в дома, като предотвратява случайни отваряния на вратата по време на работа на уреда. Индикаторът за презареждане със сол и индикаторът за ниво на изплакване ви информират кога е необходимо да се зареди повече сол за по-добро почистване и кога е необходимо да се изплакне допълнително.

Функцията за отложен старт е много удобна, тъй като позволява на потребителя да настрои съдомиялната машина да започне да работи по-късно, когато няма нужда от присъствие в къщи. Това може да бъде особено полезно, когато имате зает график и не може да наблюдавате работата на уреда през деня.

Съдомиялната машина Whirlpool WFO3T233P65X е с изключително тиха работа, с ниво на шум само 43 dB, което я прави перфектен избор за ползване в дома. Годишната й енергийна консумация е 238 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 85 kWh. Средният разход на вода за година е 1820 литра, като разходът на вода на цикъл е само 6,5 литра, което я прави много икономична и екологична.

Съдомиялната машина има компактни размери, като височината й е 85 см, ширината е 60 см, а дълбочината е 59 см. Дължината на маркуча е 1,5 метра, а дължината на кабела е 1,3 метра. Теглото на уреда е 47 килограма.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WFO3T233P65X: Мнение за продукта

Whirlpool WFO3T233P65X е един от най-добрите модели на пазара в момента. С множеството си функции, високата си ефективност и здравината си, тя е отличен избор за всеки, който търси качествен продукт, който да издържа години на употреба. Въпреки че е по-скъпа от други модели на пазара, тя определено струва своята цена. Ако търсите надеждна и качествена съдомиялна машина, тогава Whirlpool WFO3T233P65X е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo