Ревю на Whirlpool WFC3C42PX

Whirlpool WFC3C42PX

Съдомиялната Whirlpool WFC3C42PX е един от най-новите модели на компанията, който предлага множество функции и високо качество на измиване. Тя е идеална за семейства, които търсят ефективна и лесна за употреба съдомиялна.

Whirlpool WFC3C42PX

Виж цената за днес

Whirlpool WFC3C42PX: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Whirlpool WFC3C42PX е определено един от най-продуктивните модели на пазара. С тази съдомиялна можете да постигнете перфектно измиване на до 14 комплекта съдове за един цикъл, използвайки само 9,5 литра вода. Това е възможно благодарение на технологията 6th Sense и PowerClean Pro, които са вградени в съдомиялната.

Със своите 8 програми, включително режим на отложен старт, тази съдомиялна е много удобна за употреба. Тя разполага и с интелигентни панти за лесен монтаж, което я прави идеална за всички, които търсят удобство и функционалност.

Технологията на мотора Inverter и системата Natural Dry осигуряват тихо и ефективно измиване, както и перфектно изсушаване на съдовете. Кошницата на съдомиялната разполага с регулируема горна част и сгъваеми опори в долния кош, което прави възможно поставянето на по-големи съдове и тави.

Класифицирана като клас C, тази съдомиялна е икономично ефективна, като същевременно предлага висококачествено измиване на съдовете. Със своя цифров дисплей и Aquastop функция, тази съдомиялна предлага сигурност на 100% за вас и вашето семейство.

Съдомиялната, за която става дума, предлага множество функции, които я правят идеална за всеки, който търси ефективно и качествено измиване на съдовете. Тя разполага с индикатор за ниво на изплакване, както и с индикатор за презареждане със сол, което прави процеса на измиване по-лесен и удобен.

Подвижният горен рафт и нивото на шум от 42 dB правят тази съдомиялна много удобна за употреба. Това е перфектен избор за всеки, който търси съдомиялна с ниско ниво на шум и висока ефективност на измиване.

Годишната енергийна консумация на тази съдомиялна е 214 kWh, като средният разход на енергия на 100 измивания е 75 kWh. Същевременно, средният разход на вода за година е 2660 литра, като разходът на вода за един цикъл е само 9,5 литра.

Съдомиялната има стандартни размери – височина 85 см, ширина 60 см и дълбочина 59 см. Дължината на маркуча е 1,5 метра, а на кабела – 1,3 метра. Теглото на съдомиялната е 47 килограма.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WFC3C42PX: Мнение за продукта

Общо взето, съдомиялната Whirlpool WFC3C42PX е отличен избор за всеки, който търси качествена и надеждна съдомиялна. Тя разполага с множество функции, които я правят лесна за употреба и осигуряват перфектно измиване на съдовете. Това е модел, който определено заслужава да бъде разгледан, ако търсите нова съдомиялна за дома си.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo