Ревю на Whirlpool WFC3C26P

Whirlpool WFC3C26P

Съдомиялната Whirlpool WFC3C26P е един от най-новите модели на компанията и предлага множество функции, които я правят една от най-популярните съдомиялни на пазара. Отличава се с много високо качество на изработка и ефективност в перфектното почистване на съдове.

Whirlpool WFC3C26P

Виж цената за днес

Whirlpool WFC3C26P: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Whirlpool WFC3C26P е оборудвана с 14 комплекта, които могат да поемат голямо количество съдове. Това я прави идеална за големи домакинства или за почистване на голям брой съдове от една голяма вечеря.

Тя разполага с осем програми за почистване, които са оптимизирани за почистване на различни видове съдове и замърсявания. Включени са програми за деликатни съдове, за постоянни замърсявания, както и за бързо почистване.

Клас E на тази съдомиялна гарантира ефективно почистване и ниско ниво на консумация на енергия. Това я прави икономична и приятна за околната среда.

Технологията 6-то чувство на съдомиялната позволява на машината да измерва нивото на замърсяване на водата и да регулира програмата за почистване според нуждите на съдовете.

Съдомиялната разполага с функция за половин натоварване, която позволява на машината да почисти съдовете ефективно дори при по-малко количество съдове.

Функцията Multizone позволява на машината да работи с различни температури и настройки на водата в различните зони на съдомиялната, за да гарантира най-ефективното почистване.

Функцията Power Clean предлага мощно измиване, което е особено полезно при постоянни замърсявания и трудни петна.

Отложеният старт на машината позволява на потребителите да зададат времето за почистване на съдовете според своите нужди и график.

Съдомиялната е оборудвана с функция за защита срещу течове, която намалява риска от прегряване на водата в съдомиялната.

Кошницата за прибори е удобна и практична, като позволява на потребителите да поставят приборите на оптимални места за почистване.

Регулируемата горна кошница на съдомиялната позволява на потребителите да адаптират машината към различни размери и форми на съдовете.

Сгъваемите опори в долната кошница на съдомиялната Whirlpool WFC3C26P позволяват на потребителите да поставят по-големи съдове, като тигани и тави, за почистване.

Съдомиялната Whirlpool WFC3C26P има ниво на шум от 46 dB, което я прави тиха при работа и е идеална за домове с отворено пространство или за работа в нощни часове.

Годишната енергийна консумация на тази съдомиялна е 265 kWh, като енергийната консумация на цикъл е 0.93 kWh. Това я прави ефективна и икономична.

Средният разход на вода за година на съдомиялната Whirlpool WFC3C26P е 2660 литра, като консумацията на вода на цикъл е 9.5 литра. Това я прави икономична и приятна за околната среда.

Съдомиялната има височина от 85 см, ширина от 60 см и дълбочина от 60 см. Дължината на маркуча е 150 см, а дължината на кабела е 155 см. Общото тегло на съдомиялната е 47 кг. Това я прави удобна за монтаж и ползване в кухнята.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WFC3C26P: Мнение за продукта

Ако търсите висококачествена съдомиялна, която може да почисти всичко от най-мръсните тигани до най-фините чаши, то Whirlpool WFC3C26P е идеалният избор за вас. С множество функции и високоефективна технология, тя ще ви предостави не само чисти съдове, но и удобство и лекота при работата. Нашето препоръчително е да я добавите към списъка си с необходимостите за кухнята.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo