Ревю на Whirlpool W11I OM1 4MS2 H

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H е елегантна и стилна фурна за вграждане, която предлага множество удобни функции и е много лесна за употреба. Тя има обем 73 литра, с енергиен клас А+ и е снабдена с технология 6-то чувство. В това ревю, ще разгледаме нейните предимства и характеристики.

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H

Виж цената за днес

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H: Характеристики, функции и технологии

Whirlpool W7OM44S1P е елегантен и функционален електрически фурна, която предлага множество функции, които ще ви помогнат да готвите по-ефективно и удобно. Тя разполага с обем от 73 литра, който е достатъчен за приготвяне на големи ястия и печене на големи партии.

Whirlpool W7OM44S1P има клас A+ енергийна ефективност, която ще ви помогне да намалите разходите за електроенергия. Тази фурна е снабдена с технологията 6th Sense, която автоматично регулира температурата и времето за готвене, за да получите перфектни резултати всеки път.

Освен това, Whirlpool W7OM44S1P разполага с функцията BakeSense, която използва сензори, за да определи точното време и температура за готвене на всяко ястие. Това гарантира, че вашите ястия ще бъдат приготвени до съвършенство. Фурната има и функцията StarClean, която позволява на фурната да се почиства сама, без нужда от химикали или други почистващи средства.

Whirlpool W7OM44S1P разполага също с TFT дисплей, който е много лесен за използване и предлага множество функции. Тази фурна е също свързана към WiFi мрежата, което значи, че можете да я контролирате от вашия смартфон или таблет. Това прави готвенето още по-удобно и лесно.

Whirlpool W9 OM1 4BPS1 P е модерна и многофункционална фурна за вграждане, която ще ви помогне да готвите ястията си по-ефективно и лесно. Тя разполага с автоматични програми и сензорно управление, което я прави много лесна за използване. Системата за самопочистване на фурната е с хидролиза, която използва пара за екологично почистване.

Whirlpool W9 OM1 4BPS1 P има MySmart Display – модерен 4,5-инчов сензорен екран, който прави използването на уреда по-просто. Комбинацията за печене 6-то чувство подходящи рецепти и четириточковата сонда за температура правят готвенето на ястията вътре и вън по-лесно.

Тази фурна разполага с функцията Cook4, която позволява готвене до четири различни ястия едновременно без смесване на миризми. Системата за циркулация на горещ въздух равномерно разпределя горещия въздух във фурната и хранителните продукти се изпичат равномерно от всяка страна благодарение на нея. Ready2Cook ви позволява да готвите без предварително загряване.

Whirlpool W9 OM1 4BPS1 P разполага с две телескопични единици, които правят изваждането на съдовете за готвене много лесно и предотвратяват инцидентно падане. Soft Closing+ осигурява бавно и лесно затваряне на вратата на фурната, докато защитата за деца затваря контролния панел и го заключва, за да предотврати нежелани операции от деца.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Whirlpool W11I OM1 4MS2 H: Мнение за продукта

В заключение, ако търсите фурна за вграждане с удобни функции и елегантен дизайн, Whirlpool W11I OM1 4MS2 H е отличен избор. Тя е много лесна за употреба и предлага множество функции, които ще ви помогнат да готвите по-ефективно и удобно. Освен това, нейният дизайн ще придаде стил и елегантност на вашия кухненски интериор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo