Whirlpool TDLR70230 - Виж цената

Ревю на Whirlpool TDLR70230

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Whirlpool TDLR70230

Държите ли на високото качество при избора си на облекло? Искате ли вашите любими дрехи да бъдат винаги искрящо чисти със запазени наситени цветове и мекота на материите? Ние имаме точния уред за вас! Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR70230 ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, като ще запази материите им меки и качествени, за да поддържате безупречна и стилна визия във всеки момент от вашето ежедневие!

Whirlpool TDLR70230Виж цената за днес

Whirlpool TDLR70230 Review

6th Sense– тази технология е предназначена за изпирането на най-упоритите петна, независимо от вида на материите на вашите дрехи. Изичслявайки точното време, което ще бъде необходимо за изпирането на даденото количество дрехи, вашия домашен електроуред гарантира максимални резултати, като същевременно ще намали сметките ви за електроенергия.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWSD71283WS EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Контролният панел поставен в горната част на уреда и вградения цифров дисплей, решен в черно, гарантират перфектния завършек на нейната стилна визия.

Размери

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR70230 разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 40 х 90 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 56 кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Тя разполага със вертикално зареждане.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага с ветртикално зареждане. Скоростта на въртене от 1200об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 71dB при центрофуга и 49dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 174 kWh и на вода от 8800л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 7 кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR70230 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. 

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 14-те различни програми, с които разполага. 

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество при избора си на текстилни продукти и искате те да бъдат винаги искрящо чисти със свеж аромат и запазена мекотга на материите, то Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR70230 е точният избор за вас. Тя ще почисти в дълбочина дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи, като ще запази както наситеността на техните цветове, така и мекотата на техните материи. Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR70230 е много ефективен домашен помощник, който всяка спретната домакиня би се радвала да има в дома си!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password