Whirlpool TDLR 70210 - Виж цената

Ревю на Whirlpool TDLR 70210

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Whirlpool TDLR 70210 

Модата за вас е истинска страст? Подбирате дрехите си внимателно, като държите на качеството на цветовете и материите им? Но те неминуемо изискват своята поддръжка. Затова днес ще ви представим перфектния помощник за вашето домакинство – Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 70210. С енергиен клас А+++ и множество интегрирани съвременни технология, тя ви осигурява безупречно чисти дрехи, като запазва качеството както на техните материи, така и на техните цветове. Избирайте само най-доброто – за гардероба си и за поддръжката му!

TDLR 70210

Виж цената за днес

Whirlpool TDLR 70210 Review

Технологията 6th Sense – технологията „шесто чувство” ви гарантира отлични резултати и перфекто изпиране на всякакви материи. Също така, тя оптимално съкращава вашите разходи за електроенергия и вода, като изчислява точното време, което е необходимо за изпирането на вашите дрехи.

Wool Excellence – тази технология е създадена специално за да се грижи за вашите вълнени дрехи. С нея, дрехите ви се изпират в дълбочина, като в същото време не се нарушава тяхната мекота и качество на материята.

Wave Motion – тази технология ви позволява да изпирате вашите цветни дрехи на температура от едва 15°С. По този начин цветовете на дрехите ви се запазват наситени и свежи, без да избледняват.

Виж още: РЕВЮ: Съдомиялна за вграждане Whirlpool ADG 201 – Цена и мнения!

Вертикалната перална машина от Whirlpool, най-големият производител на домашни уреди в света, се отличава с модерен и компактен дизайн, който идеално се вписва навсякъде във вашата баня или кухня. Дизайнът на интерфейса и е с елегантен бял корпус и LED дисплей за показване на полезна информация, с размер само 90х40х60см и тегло от 62 килограма. „Умната“ технология 6th Sense, оптимизира постояннo ресурсиte, използвани за пране, в зависимост от материята и степента на замърсяване на прането, което ви позволява да получавате всеки път, отлични резултати с минимални разходи.

Технологията “Wool Excellence” е специално създадена за изпиране на вълнени дрехи. Тя предлага много нежна и ефективна грижа за дрехите от вълна, като по този начин постига изключителни резултати във всяко измиване без да се използват различни допълнителни препарати. Whirlpool TDLR 70210 е част от класа за енергийна ефективност A +++ за много ниска консумация на енергия и вода. Уредът за изпиране на Whirlpool обаче има висока скорост на центрофугиране до 1200 об/мин, общо 12 специални програми за изпиране и голяма товароподемност от 7 кг, което ви позволява да почиствате бързо и ефективно голямо количество пране само с един цикъл на изпиране.

Нашето мнение за продукта:

Вертикалната перална машина от Whirlpool ви осигурява комфорта от качествено изпиране на вашите дрехи, като в същото време, запазва тяхното качество и цветове. Умната технология „Шесто чувство” ви помога да пестите време и ресурси при изпирането на вашите дрехи, а капацитетът на пералнята машина от 7кг., ви позволява да се грижите ефективно за дрехите на цялото семейство. Подарете на себе си само най-доброто качество навсякъде около себе си. Подарете си верен „съюзник” в борбата с петната, за да поддържате искрящо чисти и свежи дрехите във вашия гардероб!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password