Whirlpool SPIW318A2WF - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIW318A2WF

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Whirlpool SPIW318A2WF 

Държите ли на високото качество на вашите домашни електроуреди? Искате ли да имате максимално добра температура във вашия дом? Имате ли нужда от нов климатик, който освен перфектни температурни условия, да осигурява и чистотата и свежестта на въздуха във вашите помещения? Имате го! Климатик Whirlpool SPIW318A2WF с множеството си иновативни технологии и изклчително висока ефективност на работа, ще достигне желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и изключително ефективно. Подарете си качество и комфорт с този иновативен продукт!

Whirlpool SPIW318A2WFВиж цената за днес

Whirlpool SPIW318A2WF Review

Wi-Fi контрол – благодарение на ултрамодерната функция за свързване с Wi-Fi, вие можете да контролирате вашия климатик лесно, бързо и удобно, от всяко място което има достъп до Wi-Fi свързване, директно от вашия смартфон.

Sleep/Night Mode – тази функция е създадена, за да гарантира вашия спокоен сън. Благодарение на ниските нива на шум и равномерното вазпръскване на въздушната струя във вашето помещение, вие ще спите спокойно и непробудно, без вашия сън да бъде смущаван от неприятни шумове или големи температурни амплитуди.

Филтър HD- High Density + HEPA + Silver Ion – благодарение на 3-те филтъра за пречистване на въздуха, с които разполага вашия климатичен уред, се предотвратява образуването на бактерии, микроби и алергени във вашия въздух. Насладете се на до 99% по-чист въздух във вашите помещения, благодарение на тези нови, модерни аксесоари, с които е оборудван вашия нов климатик.

Виж още: Ревю на Heinner HAC-12OWF-BK

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Скритият дислей, показващ температурата и работния режим на уреда, поставен в предната му част, придава стилен завършек на неговата модерна визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 17 060 BTU и 19 107 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 36м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 1540W, а при отопление 1465W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4. за отопление. Тези технически характеристики, гарантират перфектната работа на вашия климатичен уред, независимо от метеорологичните условия навън!

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 1004 х 233 х 311мм и е с тегло от едва 12.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 33dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 830 х 285 х 629мм и е с тегло от 38кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум, то гарантирано няма да смущава вашето спокойствие в своя работен режим, като може да бъде монтирано дори на външната стена на вашето спално помещение.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация. Допълнителните функции Timer, Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Функция Jet, The 6th Sense, Самопочистване, Автоматично размразяване, Super Silent и Climazone 1.1 гарантират ефективната работа на уреда, независимо от работния режим, в който ще бъде поставен. Вие изберете желаната от вас температура и работен режим, а вашия нов климатик ще я достигне максимално бързо и ефективно.

Нашето мнение за продукта

Климатик Whirlpool SPIW318A2WF гарантирано ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. С множеството си модерни технологии и изключително висока мощност на работа, той ще достигне желаната от вас температура във вашите помещения бързо, лесно и много ефективно. Наслаждавайте се на перфектни температурни условия във вашите помещения, с помощта на климатик Whirlpool SPIW318A2WF!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password