Whirlpool SPIW312A3WF - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIW312A3WF

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Whirlpool SPIW312A3WF 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик Whirlpool SPIW312A3WF Premium с най-висок енергиен клас А+++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом, като същевременно ще запази въздуха в него кристално чист и свеж, за да прекарвате времето си у дома с истинско удоволствие.

Whirlpool SPIW312A3WFВиж цената за днес

Whirlpool SPIW312A3WF Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Filter 4 in 1 – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Виж още: Ревю на Whirlpool SPIW309A2WF

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки изискано обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, предава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 11 942 BTU и 13 648 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А+++. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 8.5 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4.6 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 905 х 210 х 270мм и е с тегло от едва 8.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 23dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 715 х 240 х 482мм и е с тегло от 31кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Power Save, Sleep/Night mode, Auto Restart, Функция Jet, The 6th Sense, самопочистване, автоматично размразяване, Super Silent, Control Wi-FI и Climazone 1.1, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Whirlpool SPIW312A3WF Premium е нов, модерен и много ефективен климатичен уред. С енергийния си клас А+++ и множество допълнителни екстри, той ще достигне бързо, лесно и качествено, желаната от вас температура. Независимо дали навън е зима или лято, дали имате нужда от уютна топлина или от освежаваща прохлада – този уред ще осигури максимално добри температурни условия във вашия дом, за да прекарвате времето си у дома в пълна релаксация и абсолютен комфорт.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password