Whirlpool SPIW312A2WF - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIW312A2WF

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Whirlpool SPIW312A2WF 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от студените зимни вечери и изтощителните летни горещини? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик Whirlpool SPIW312A2WF с енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом бързо, лесно и много ефективно, за да прекарвате времето си у дома в пълна релаксация.

Whirlpool SPIW312A2WFВиж цената за днес

Whirlpool SPIW312A2WF Review

Wi-Fi Control – контролирайте работният режим, температурата и вентилацията на вашия домашен уред, директно чрез своя собствен смартфон. Свалете приложението „Smart Home” на вашето мобилно устройство и управлявайте своя уред от разстояние, независимо къде се намирате.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Виж още: Ревю на Mitsubishi MSZ-DM35

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и изчистен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, предава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 11 942 BTU и 13 648 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 1060W, а при отопление 1025W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление -10°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 905 х 210 х 270мм и е с тегло от едва 8.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 23dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Това го прави подходящ за поставяне дори във вашата спалня, като гарантирано няма да смущава вашия спокоен сън, когато уреда е в своя работен режим.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 715 х 242 х 480мм и е с тегло от 29кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С ниските си нива на шум, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Power Save, Sleep / Night mode,
Auto Restart, Функция Jet, The 6th Sense и др., ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън, то климатик Whirlpool SPIW312A2WF е точният избор за вас. С високата си ефективност и множеството интегрирани модерни функции, той ще достигне желаната от вас температура бързо и лесно, като същевременно ще запази въздуха във вашия дом кристално чист и свеж. Наслаждавайте се на оптимално добри температурни условия във вашия дом и прекарвайте времето си в пълна релаксация и абсолютен комфорт, с помощта на този нов, иновативен климатичен уред!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password