Whirlpool SPIW309A2WF - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIW309A2WF

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Whirlpool SPIW309A2WF 

Омръзна ли ви от студените зимни вечери и изтощителните летни горещини? Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Климатик Whirlpool SPIW309A2WF! С енергиен клас А++ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом.

Виж цената за днес

Whirlpool SPIW309A2WF Review

Wi-Fi контрол – благодарение на ултрамодерната функция за свързване с Wi-Fi, вие можете да контролирате вашия климатик лесно, бързо и удобно, от всяко място което има достъп до Wi-Fi свързване, директно от вашия смартфон.

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

HERA filter – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Виж още: Ревю на Vortex VAI-A1218FV

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, придава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 8871 BTU и 9554 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 18 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 765W, а при отопление 715W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната температура при охлаждане е -15°C, а при отопление -10°C.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 905 х 210 х 270мм и е с тегло от едва 8.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 23dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 715 х 242 х 480мм и е с тегло от 28кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Функция Jet, The 6th Sense, Самопочистване, Автоматично размразяване, Super Silent и Climazone 1.1, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Whirlpool SPIW309A2WF е нов, модерен климатичен уред, който ще осигури желаната от вас температура във вашия дом бързо, лесно и изключително ефективно. Насладете се на перфектни температурни условия у дома, комбинирани със свеж и кристално чист въздух, благодарение на този иновативен уред. Независимо какъв е настоящия сезон навън, вече няма да бъдете смущавани от резки температурни промени вътре, във вашия дом!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password