Whirlpool SPIW 422 - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIW 422

Климатици Ревюта
8.3

Рейтинг

Whirlpool SPIW 422 

Искате ли нов климатик, който да ви осигурява желаната от вас температура бързо, лесно и качествено? Искате ли въздухът, циркулиращ от вашия климатик да остане свеж и чист, за да се наслаждавате максимално на времето, прекарано у дома?! Ние имаме точният продукт за вас! Днес ви представяме Инверторен климатик Whirlpool SPIW 422 с енергиен клас А++, множество функции и аксесоари за пречистване на въздуха, той ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, независимо какъв е сезонът навън.

Whirlpool SPIW 422Виж цената за днес

Whirlpool SPIW 422 Review

6th Sense – технологията отчита температурата в помещението и автоматично избира идеалната функция от охлаждане, отопление, изсушаване или работа на вентилатора, като избира най-добрата скорост и мощност на своята работа. По този начин желаната от вас температура е достигната бързо и лесно, като същевременно спестявате електроенергия.

HD + HERA filter – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Auto Restart – благодарение на тази функция, вашето устройство се рестартира автоматично в случай на прекъсване на захранването, като връща климатика в предишните му настройки на работен режим.

Отранява влагата – благодарение на тази технология, вашия уред контролира нивата на влага на въздуха във вашия дом, като създава оптимално добри температурни условия. Дивайте чист и свеж въздух, независимо от температурата, която желаете да бъде псотигната.

Виж още: РЕВЮ: Климатик Toshiba RAS-10BKV-E – Цена и мнения!

Този уред е с модерен и елегантен дизайн, решен в класически бял цвят. Корпусът на вътрешното тяло е снабден със специални отвори, които позволяват поемането на въздух по 4 точки. Системата 4D Airflow разполага с 2 странични странични отвора, единият отпред и един от задната страна, което значително увеличава ефективността.

Вътрешното тяло е с размери 1173x315x238мм, с две области на LCD дисплея, което е много полезно за настройката на климатика. Устройството има капацитет от 24 000BTU, като е един от най-мощните на пазара. По този начин технологията Inverter Plus предлага много добър работа при ниска консумация на енергия. Вентилаторът е подобрен, за да има по-добър поток, като желаната температура е достигната в много по-кратко време и въздухът се простира до много големи площи.

За да поддържате приятна среда, устройството за дистанционно управление е оборудвано с температурен датчик, който позволява на уреда да адаптира работата си към температурата на заобикалящата го среда. Наличните операционни програми включват една за охлаждане, една за отопление, ена за изсушаване, една за бързо охлаждане, Нощен режим, ниска консумация на електроенергия и т.н., броят на програмите е по-висок от обичайното.

Високата ефективност на уреда позволява използването му дори при екстремни температурни условия. Независимо дали искате да охладите или стоплите дома си, уредът ще ви помогне да създадете оптимална работна или жилищна среда. Важно предимство на устройството е HD филтърът, който е HEPA и Catechin, способен да задържа до 90% от праховите частици и същевременно да избягва образуването на бактерии и мухъл. Въздухът ще бъде по-чист и ефективността на уреда ще остане постоянна с течение на времето, тъй като натрупването на външни замърсители ще бъде предотвратено.

Идеален за офис помещения или по-големи апартаменти. Моделът има много висока производителност, с добра способност за покритие, висока вентилационна мощност и ниска консумация. По отношение на потреблението, уредът е в клас A+, като е икономичен с ниво на шума от едва 50 dB.

Нашето мнение за продукта:

Независимо от сезона навън, вашият Инверторен климатик Whirlpool SPIW 422 ще осигури бързо и лесно, желаната от вас температура във вашия дом. Прекарвайте времето у дома при максимално добри температурни условия, независимо дали се нуждаете от уютна топлина или освежаваща прохлада, вашия уред ще ви я осигури. Допълващите функции за прочистване на въздуха, ви гарантират, че той ще остане чист и свеж, без появата на прах, алергени или микроби при неговата циркулация.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password