Whirlpool SPIW 318L - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIW 318L

Климатици Ревюта
8

Рейтинг

Whirlpool SPIW 318L 

Искате ли нов климатик, който да осигурява както оптимално добра температура във вашия дом, така и да поддържа въздуха ви свеж и кристално чист? Ние имаме точното решение за вас! Климатик Whirlpool SPIW 318L с енергиен клас А++, множество интегрирани модерни функции и изключителна мощност на своята работа, ще достигне желаната от вас температура, независимо от метеорологичните условия навън.

Whirlpool SPIW 318LВиж цената за днес

Whirlpool SPIW 318L Review

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: Ревю на Daewoo DSB-F1885ELH-VK

Дизайн

Дизайнът на този климатик е изключително модерен. Решен в класически бял цвят, той ще пасне идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Скритият дисплей, поставен върху тънка черна линия в предната част на климатика, показващ температурата и режима на работа на вашия уред, придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази ултрамодерна и икономична система с модерни технологии има охладителна мощност от 17 060 BTU за охлаждане и 19 107 BTU за отопление, подходящи както за жилища така и за офиси и други помещения с максимална площ до 36 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А ++, с номинален капацитет на охлаждане 1540W и 1465W за отопление.Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 1002 х 238 х 315мм и е с тегло от 12.5кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 33dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност.

Външно устройство

Вътрешното устройство е с размери от 830 х 385 х 629мм и е с тегло от 38кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове при своята работа.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Функция Jet, The 6th Sense, Самопочистване и Автоматично размразяване, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Климатик Whirlpool SPIW 318L е нов, модерен климатичен уред, който е снабден с някои от най-модерните технологии. Той ще осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом бързо, лесно и много ефективно. Насладете се на уютна топлина през сковаващите студени зимни месеци или на освежаваща прохлада през предстоящите летни горещини. Независимо какъв е настоящия сезон, в който се намирате, вие ще имате максимално добри температурни условия във вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password