Ревю на Whirlpool SPIW 312L

Whirlpool SPIW 312L 

Омръзна ли ви от резките температурни амплитуди при смяната на сезоните? Искате ли да имате оптимално добра температура у дома, независимо какъв е настоящия сезон навън? Ние имаме точния уред за вас! Климатик Whirlpool SPIW 312L с енергиен клас А++, технология 6th Sense и множество допълнителни аксесори ще осигури перфектните температурни условия във вашия дом, като ще запази въздухът в него свеж и кристално чист.

Whirlpool SPIW 312LВиж цената за днес

Whirlpool SPIW 312L Review

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Filter 4 in 1 – този филтър, предотвратява фините прахови частици и алергени да навлязат във въздуха, като по този начин ви предпазва от появата на дихателни проблеми или заболявания. Наслаждавайте се на кристално чист въздух във вашия дом.

Виж още: Най-добрите климатици

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той ще пасне идеално във всяко помещение от вашия дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Дисплеят, показващ температурата и работния режим на вашия уред е вграден в черна тънка лайсна с гланцирано покритие в предната част на уреда, което придава стилен и модерен завършек на неговата визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 11 601 BTU и 13 307 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление. Минималната му температура при охлаждане е – 15°C, а при отопление -10°C. Освен това, този уред разполага 3 различни степени на вентилация, което гарантира неговта ефективност, когато искате да достигнете желаната от вас температура, максимално бързо.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 818 х 217 х 270мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 19dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Дебита на въздуха на вътрешното устройство е 1600 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 660 х 242 х 482мм и е с тегло от 32кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Timer, Power Save, Sleep/Night mode, Auto Restart, Функция Jet, The 6th Sense, самопочистване, автоматично размразяване, Super Silent, ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Този климатик от Whirlpool е нов, модерен и изключително ефективен уред, който ще осигури оптимално добра температура във вашия дом. Независимо дали имате нужда от затопляне или охлаждане на вашите помещения, този уред ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно. Подарете си абсолютен комфорт и прекарвайте времето си у дома при перфектни температурни условия, благодарение на климатик Whirlpool SPIW 312L!

Виж цената за днес

3.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo