Ревю на Whirlpool SPIW 309L

Whirlpool SPIW 309L 

Искате ли нов климатичен уред, който да осигурява оптимално добри температурни условия във вашия дом? Омръзна ли ви от рязката смяна на температурата във вашите помещения? Ние имаме точното решение за вас! Климатик Whirlpool SPIW 309L с мощната си работа и вградени някои от най-новите технологии при климатичните уреди, ще достигне желаната от вас температура бързо, лесно и изключително ефективно.

Whirlpool SPIW 309LВиж цената за днес

Whirlpool SPIW 309L Review

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Night/Sleep Mode – този режим е специално създаден, за да ви осигури спокоен нощен сън. Благодарение на ниските си нива на шум и равномерното разпределение на въздушната струя, вашия сън няма да бъде смущаван от неприятни звуци или резки температурни амплитуди, когато вашето устройство е в своя работен режим.

Виж още: Най-добрите климатици

Дизайн

Дизайнът на този климатик е изключително модерен. Решен в класически бял цвят, той ще пасне идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Скритият дисплей, показващ температурата и режима на работа на вашия уред, поставен в предната му част, придава модерност на неговата визия, а тънката черна рамка върху, която е поставен дисплея е финалния щрих в дизайна на уреда.

Характеристики

Тази ултрамодерна и икономична система с модерни технологии има охладителна мощност от 8871 BTU за охлаждане и 9212 BTU за отопление, подходящи както за жилища така и за офиси и други помещения с площ до 18м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А ++, с номинален капацитет при охлаждане от 905W и на отопление от 740W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6.1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 818 х 217 х 270мм и е с тегло от 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 19dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална вентилационна мощност. Дебита на въздуха е 2000 м³/н. Също така, тази модерна климатична система разполага с възможност за отстраняване на 0.9л влага на час. Това подпомага въздухът във вашия дом да остане свеж и кристално чист, без образуване на микроби, бактерии и алергени.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 660 х 240 х 482см и е с тегло от 22кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация и премахване на влагата. Допълнителните функции Timer, Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Функция Jet, The 6th Sense, автоматично размразяване и Super Silent ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Ако искате оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън, то този климатик Whirlpool е идеалното решение за вас. С мощната си и многоефективна работа и множеството вградени модерни технологии, той ще достигне желаната от вас температура бързо, качествено и много ефективно. Подарете си уютна топлина през зимния сезон или се разхладете през предстоящите летни горещини с помощта на климатик Whirlpool SPIW 309L!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo