Whirlpool SPIS 409 - Виж цената

Ревю на Whirlpool SPIS 409

Климатици Ревюта
7.3

Рейтинг

Whirlpool SPIS 409 

Искате ли да имате винаги оптимално добра температура във вашия дом? Омръзна ли ви от студените зимни вечери и изтощителните летни горещини? Ние имаме точния уред за вас! Днес ви представяме Инверторен климатик Whirlpool SPIS 409 с енергиен клас А+ и множество модерни интегрирани технологии, той ще осигури перфектната температура във вашия дом, като същевременно ще запази въздуха в него кристално чист и свеж, за да прекарвате времето си у дома с истинско удоволствие.

Whirlpool SPIS 409Виж цената за днес

Whirlpool SPIS 409 Review

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

Auto Restart – 24-часовия таймер и функцията за рестартиране, дават на климатика Star-Light висока степен на автономност, което ви позволява да работите на предварително зададени интервали и автоматично да възобновите дейността според най-новите настройки след прекъсване на захранването или неволно изключване.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Виж още: Ревю на Whirlpool PACW9COL

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки изискано обзаведен дом. Дискретният дисплей, поставен в средната част на уреда, предава перфектен завършек на стилната му визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 8871 BTU и 8212 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 25 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А+. Номиналния капацитет на охлаждане е 2.59kW, а при отопление 2.69kW. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R410A. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 5.6 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 3.8 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 818 х 270 х 217мм и е с тегло от едва 8кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 39dB max., той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 572 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 660 х 240 х 482мм и е с тегло от 22кг., което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 49dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове. Външното устройство е с дебит от 500м³/н.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Auto Restart, 6th Sense и Самопочистване,ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Инверторен климатик Whirlpool SPIS 409 е изключително мощен и ефективен климатичен уред, който ще осигури оптимално добра температура във вашия дом, независимо от настоящия сезон навън. Насладете се максимално на времето прекарано у дома и създайте температурата, която желаете, за да релаксирате при най-добри условия.

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password