Ревю на Whirlpool PACW9COL

Whirlpool PACW9COL 

Искате ли нов климатик, който да поддържа оптимално добра температура във вашия дом? Искате ли уредът освен много ефективен, да бъде и изключително практичен за поставяне? Имате го! Климатик Whirlpool PACW9COL с енергиен клас А и възможност за пълна подвижност, така че да бъде преместен в друго помещение при необходимост, ще осигури желаната от вас температура, като ще поддържа въздухът ви чист и свеж, независимо в коя стая от вашия дом ще решите да го поствите.

Whirlpool PACW9COLВиж цената за днес

Whirlpool PACW9COL Review

6th Sense – функцията 6-то чувство винаги контролира температурата на околната среда (чрез сензора на дистанционното управление) и променя студения въздушен поток, когато е необходимо, за да постигне най-добри температурни резултати.

Самопочистване – За да се предотврати появата на бактерии и мухъл, функцията за самопочистване автоматично изсушава изпарителя всеки път, когато уредът е изключен.

Премахване на влагата – благодарение на тази технология, въздухът ви остава свеж, без излишна влага. По този начин се преодтвратява появата и развитието на микроби и акарии, които са основните причинители на дихателни проблеми.

Виж още: Най-Добрите Мобилни Климатици

 

Дизайн

Дизайнът на този климатик е иновативен и изключително удобен. Съчетанието от сиво и бяло, заедно с леко заоблените ръбове, осигурява чист и приятен външен вид, който би паснал във всеки дом и обзавеждане. Освен това, той е много мобилен, като може лесно да бъде преместен и поставен във всяко помещение от вашия дом, офис или друго помещение. От лявата страна устройството включва и държач за дистанционно управление. Тази поддръжка ще се окаже изключително полезна, ако искате да преместите камерата от една камера в друга или ако я носите.

Характеристики

Whirlpool PACW9COL е отличен климатик с модерни технологии и има охладителна мощност от 9554 BTU като е подходящ както за жилища така и за офиси и други помещения с площ до 25 м². Охлаждащият елемент, с който разполага уреда е R410A. По отношение на коефициентът си на охлаждане EER, уредът има коефициент от 8.87. Благодарение на енергийния си клас А, освен много ефективен, този климатик е и изключително енергономичен при своята работа.

Вътрешно устройство

По отношение на функциите, те са същите като при фиксираните модели, а по отношение на филтрирането, този уред разполага с HD филтър, който успява да спре до 90% от частиците и бактериите във въздуха.

Външно устройство

Този модел НЕ разполага с външно устройство!

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: Охлаждане, премахване на влагата и HD филтър, които ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

Основното предимство на тези климатици е преносимостта. Ако искате да охладите друга стая по-бързо, то това е модел, който предлага точно това. Също така, ако през междинните сезони, в които не се нуждаете от климатик искате да го съхранявате някъде, можете да го направите и да възстановите естетиката на апартамента с неговия първоначален дизайн. Подарете си ненадминат комфорт и практичност с помощта на Климатик Whirlpool PACW9COL

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo