Whirlpool HSCX 90420 - Виж цената

Ревю на Whirlpool HSCX 90420

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

Whirlpool HSCX 90420 

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Омръзна ли ви да чакате с дни за тяхното пълно изсушаване? Ние имаме точния уред за вас! Сушилня за дрехи Whirlpool HSCX 90420 с енергиен клас А++, интегрирани модерни технологии и множество програми, тя ще осигури перфектното изсушаване на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази тъканите им меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Погрижете се за спретнатата си и стилна визия, с помощта на този иновативен уред!

Whirlpool HSCX 90420Виж цената за днес

Whirlpool HSCX 90420 Review

Supreme Care – тази сушилня, има специализирани програми, които осигуряват перфектно сухи дрехи независимо от материите, от които са направени. Множеството програми отговарят на вашите специфични нужди, спрямо вида и материята на дрехата, която желаете да изсушите.

6-th Sense – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.

Wool Excellence – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Soft Move – иновативният барабан, изсушава вашите дрехи чрез нежни и плавни движения. По този начин се гарантира както ефективното изсушаване, така и максималното запазване на качеството на тъканите, като се предотвратява възможността те да бъдат повредени по време на изсушаващия цикъл.

Виж още: Ревю на Beko DU7133GA0

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в сребристо, обгръщаща люка на барабана и интегрираният дигитален дисплей, решен в черно, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Сушилня за дрехи 6th Sense Colours Whirlpool HSCX 90420 разполага с изключително удобни и практични размери от 65.9 х 59.6 х 85.5 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 47кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Капацитетът и на зареждане от 9кг. и капацитетът на барабана от 121л., позволяват изсушаването както на по-големи количества дрехи, така и на по-големи и по-обемисти текстилни изделия. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с Консумация на енергия (стандартна програма) от 2.19kWh. Вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Whirlpool HSCX 90420 разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложено програмиране, Сензор за влажности, LCD дисплей, Защита срещу деца и др. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Supreme Care, Wool Excellence, Soft Move, SteamCare, 6th Sense, гарантират както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Сушилня за дрехи 6th Sense Colours Whirlpool Supreme Care HSCX 90420 има подходяща програма за всички тях. С 11-те си различни програми като Смесено сушене, Памук, Синтетика, Дънки, Спорт, Pизи, Коприна, Бельо, Лесно сушене, Лесно гладене – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Сушилня за дрехи Whirlpool HSCX 90420 е нова и изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи за перфектното изсушаване на вашите любими дрехи. Запазете материите на вашите дрехи меки и качествени и ги изсушете за броени часове след тяхното изпиране. Изглеждайте винаги перфектно с искрящо чисти, сухи и свежо ухаещи дрехи!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеирстики - 8

Напиши коментар

Lost Password