Whirlpool HSCX 80420 - Виж цената

Ревю на Whirlpool HSCX 80420

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

Whirlpool HSCX 80420 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? А омръзна ли ви да чакате с дни, за да бъдат напълно сухи, след тяхното изпиране? Ние имаме точният продукт за вас! Сушилня Whirlpool HSCX 80420 енергиен клас А++ и интегрирани някои от най-иновативните технологии при сушилните, този иновативен уред, ще изсуши перфектно вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество и мекота.

Whirlpool HSCX 80420Виж цената за днес

Whirlpool HSCX 80420 Review

Supreme Dryer – тази сушилня, има специализирани програми, които осигуряват перфектно сухи дрехи независимо от материите, от които са направени. Множеството програми отговарят на вашите специфични нужди, спрямо вида и материята на дрехата, която желаете да изсушите.

6-th Sense – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.

Wool Excellence – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Soft Move – иновативният барабан, изсушава вашите дрехи чрез нежни и плавни движения. По този начин се гарантира както ефективното изсушаване, така и максималното запазване на качеството на тъканите, като се предотвратява възможността те да бъдат повредени по време на изсушаващия цикъл.

Spa Care –Проектиран с помощта на висококачествени материали, които осигуряват по-качественото изсушаване на вашите дрехи, като предотвратяват образуването на алергени във вашите тъкани.

Удължен цикъл на въртене – след като дрехите са напълно изсушени, барабана на вашата нова сушилня продължава да се върти за известен период от време. По този начин се предотвратява слепването на дрехите или тяхното измачкване, когато нямате възможност да ги извадите веднага от уреда.

Виж още: Ревю на Beko DH8444RX

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в сребристо, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, решен в черно, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Сушилня Whirlpool HSCX 80420 разполага с изключително удобни и практични размери от 65.9 х 59.6 х 84.5 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Supreme Dryer Whirlpool HSCX 80420 разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложено програмиране, Отложен старт и др. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като 6th Sense, Wool Excellence, Soft Move, SteamCare, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 11-те си различни изсушаващи програми като Бельо, Синтетика, Памук, Смесено сушене, Деликатно сушене, Вълна – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество интегрирани модерни функции, Сушилня Whirlpool HSCX 80420 е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази сушилня ще се погрижи за тяхното изсушаване, като същевременно ще запази качеството както на техните материи. Край на чакането с дни, преди да облечете вашите любими дрехи – Сушилня Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 ще се погрижи те да бъдат сухи и готови за обличане за часове след тяхното изпиране!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password