Whirlpool HDLX 70410 - Виж цената

Ревю на Whirlpool HDLX 70410

Ревюта Сушилни
8.3

Рейтинг

Whirlpool HDLX 70410 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? А омръзна ли ви да чакате с дни, за да бъдат напълно сухи, след тяхното изпиране? Ние имаме точният продукт за вас! Сушилня Whirlpool HDLX 70410 с енергиен клас А++ и интегрирани някои от най-иновативните технологии при сушилните, този иновативен уред, ще изсуши перфектно вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество и мекота.

Whirlpool HDLX 70410Виж цената за днес

Whirlpool HDLX 70410 Review

Supreme Care – тази сушилня, има специализирани програми, които осигуряват перфектно сухи дрехи независимо от материите, от които са направени. Множеството програми отговарят на вашите специфични нужди, спрямо вида и материята на дрехата, която желаете да изсушите.

6-th Sense – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.

Wool Excellence – тази програма е специално създадена за изсушаването на вашите вълнени дрехи. Деликатната грижа на сушилнята гарантира, че те ще бъдат перфектно сухи, като същевременно деликатната въленена материя ще бъде със запазени качество и мекота.

Виж още: Ревю на AEG T8DBE48S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Интегрираният контролен дисплей, решен в черно, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Сушилня Supreme Dryer Whirlpool HDLX 70410 разполага с изключително удобни и практични размери от 65.9 х 59.6 х 84.5 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 70dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален разход на електроенергия от 1.74 kWh на стандартна програма, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Whirlpool HDLX 70410 разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Технология Шесто Чувство, Supreme Care, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Сушилня Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 има подходяща изпираща програма за всички тях. Със 7-те си различни изсушаващи програми като Смесено сушене, Памук, Вълна, Синтетика – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество интегрирани модерни функции, Сушилня Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази сушилня ще се погрижи за тяхното изсушаване, като същевременно ще запази качеството както на техните материи. Край на чакането с дни, преди да облечете вашите любими дрехи – Сушилня Whirlpool HDLX 70410 ще се погрижи те да бъдат сухи и готови за обличане за часове след тяхното изпиране!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password