Whirlpool FWSG71253W - Виж цената

Ревю на Whirlpool FWSG71253W

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Whirlpool FWSG71253W

Искате ли вашите любими облекла да бъдат винаги с искряща чистота, свеж аромат и запазено качество на материите? Държите ли на безупречната си визия, независимо в кой момент от вашето ежедневие се намирате? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Whirlpool FWSG71253W с енергиен клас А+++ и вградени някои от най-модерните технологии при пералните машини, гарантирано ще премахне дори най-упоритите петна от вашите любими дрехи, за да се радвате ежедневно на своята безупречна, спретната и стилна визия!

Whirlpool FWSG71253WВиж цената за днес

Whirlpool FWSG71253W Review

FreshCare+: дори, ако ви се наложи да оставите дрехите си в пералнята за няколко часа, след като изпиращия цикъл вече е приключил, няма нужда да се притеснявате, че по дрехите ви ще се появи неприятна миризма. Функцията FreshCare+, запазва свежия аромат на вашите дрехи до 6ч. след края на изпиращия цикъл.

6-th Sense Technology – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.

Soft Move – барабанът на вашата пералня прилага специфични движения при изпирането на вашите дрехи, в зависимост от избраната програма, вида на материите на дрехите и капацитетър на зарденост на вашата пералня машина. Тези движения представляват комбинация от ускорение, скорост, пауза и въртене, като по този начин максимално запазват качеството на вашите дрехи, дори от най-фини материи.

Colours 15° – технологията „Wave Motion” ви позволява да изпирате вашите цветни дрехи, дори при минимална температура от 15°. По този начин яркостта и наситеността на цветовете се запазва за по-дълго време.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWSD81283WS EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Черният дигитален дисплей, показващ изпиращата програма и оставащото време до нейния край, придава перфектен завършек на нейната стилна и модерна визия.

Размери

Пералня Slim Whirlpool FWSG71253W разполага с изключително удобни и практични размери от 43.5 х 59.5 х 83.7 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 63 кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 84dB при центрофуга и 64dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишна консумация на енергия от 175 kWh и на вода от 10720 л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Slim Whirlpool FWSG71253W разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Защита от деца, Система за контролиране на дебита и Сигнализиране при финализиране на програма. Тези функции в комбинация с някои от най-иновативните технологии –  FreshCare +, Soft Move, 6th Sense colours и други, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуван, благодарение на 14-те различни програми с които разполага вашата пералня машина. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Деликатни, Програма за ръчно пране, Коприна, Вълна, Смесена, Бърза програма и Памук.

Нашето мнение за продукта

Пералня Slim Whirlpool FWSG71253W е нова изключително ефективна пералня машина, която с 14-те си различни изпиращи програми и вградени иновативни технологии, ще се погрижи за ефективното премахване на най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството и мекотата на техните материи. Подарете си дрехи с искряща чистота, свеж аромат и невероятна мекота на материите, благодарение на Пералня Slim Whirlpool FWSG71253W. Тази иновативна пералня машина, със сигурност ще се превърне във верен съюзник на всяка домакиня в борбата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password