Whirlpool FWG91484W EU - Виж цената

Ревю на Whirlpool FWG91484W EU

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Whirlpool FWG91484W EU 

Държите ли на висококачествените материи на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Whirlpool FWG91484W EU с енергиен клас А+++, интегрирани модерни технологии и различни изпиращи програми, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени, а тъканите – меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Погрижете се за спретнатата си и стилна визия, с помощта на този иновативен уред!

Whirlpool FWG91484W EUВиж цената за днес

Whirlpool FWG91484W EU Review

FreshCare+: дори, ако ви се наложи да оставите дрехите си в пералнята за няколко часа, след като изпиращия цикъл вече е приключил, няма нужда да се притеснявате, че по дрехите ви ще се появи неприятна миризма. Функцията FreshCare+, запазва свежия аромат на вашите дрехи до 6ч. след края на изпиращия цикъл.

6-th Sense – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.

Soft Move – иновативният барабан, изпира вашите дрехи чрез нежни и плавни движения. По този начин се гарантира както ефективното им изпиране, така и максималното запазване на качеството на тъканите, като се предотвратява възможността те да бъдат повредени по време на изпиращия цикъл.

Wool Program – специална програма, предназначена за изпирането на вашите дрехи от вълнени материи. Благодарение на тази функция, вашите дрехи ще бъдат перфектно изпрани в дълбочина, като същевременно ще се запазят мекотата и качеството на специфичните вълнени материи.

Деликатна – тази програма е специално предназначена за изпирането на вашите дрехи от фини матeрии. Независимо дали искате да изперете копринените си ризи или деликатните дрешки на вашето бебе – тази програма ще се погрижи за премахването на иупоритите петна, като същевременно ще запази качеството на техните материи.

Виж още: Ревю на Samsung WW90K44305W/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е класически и изчистен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане.

Размери

Пералня Whirlpool FWG91484W EU разполага с изключително удобни и практични размери от 63 х 59.5 х 84.5 cм (ДхВхШ) и е с тегло от 71кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 79dB при центрофуга и 52dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 196 kWh и на вода от 11 690л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 9кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня Whirlpool FWG91484W EU разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Отложен старт, регулатор на оборотите, Защита от деца, 6th Sense colours, 6th Sense, Clean +, Високоефективен мотор. Програмата за отложен старт ви позволява да зададете точното време на старта на изпиращия цикъл, така че да спестите време и ресурси.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия. Програмите на уреда са: Деликатни, Вълна, Бърза програма, Памук, Спортна, Предпране, Бебе, Смесена програма, Цветно пране, Синтетична програма.

Нашето мнение за продукта

Пералня Whirlpool FWG91484W EU е нова и изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи за перфектното изпиране на вашите любими дрехи. Запазете цветовете на вашите дрехи наситени, без те да избледняват, а материите – меки и качествени. Изглеждайте винаги перфектно с искрящо чисти и свежо ухаещи дрехи!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password