Whirlpool FSCR70414 - Виж цената

Ревю на Whirlpool FSCR70414

Перални Ревюта
9

Рейтинг

Whirlpool FSCR70414

Искате ли нова пералня машина, която да се справя дори с най-упоритите петна, като същевременно запазва цветовете и качеството на вашите дрехи? Държите ли на искрящата чистота и свежият аромат на вашите облекла? Ние имаме точният за вас продукт! Пералня Whirlpool FSCR70414, намираща се в най-висок енергиен клас А+++, с множество различни програми за изпиране, ще поддържа вашите дрехи чисти и свежи, а техните тъкани – толкова меки и с наситени цветове, колкото са били в първия ден, в който сте ги закупили!

Whirlpool FSCR70414Виж цената за днес

Whirlpool FSCR70414 Review

6-th Sense – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.

Supreme Care – тази пералня, има специализирани програми, които осигуряват перфектно изпрани дрехи независимо от материите, от които са направени. Множеството програми отговарят на вашите специфични нужди, спрямо вида и материята на дрехата, която желаете да изперете.

Clean+: дори, ако ви се наложи да оставите дрехите си в пералнята за няколко часа, след като изпиращия цикъл вече е приключил, няма нужда да се притеснявате, че по дрехите ви ще се появи неприятна миризма. Функцията Clean+, запазва свежия аромат на вашите дрехи часове след края на изпиращия цикъл.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWD71284SB EE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Интегрираният контролен дисплей, решен в черно, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Supreme Care Whirlpool FSCR70414 разполага с изключително удобни и практични размери от 61 х 59.5 х 85 cm (ДхВхШ), 70 кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 76dB при центрофуга и 53dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С консумация на енергия от 175 kWh годишно и разход на вода/годишно от 9300 л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. Капацитетът и на обем от 7 кг., позволява изпирането на големи количества пране или на по-големи и обемисти текстилни изделия.

Функции и защита

Пералня Whirlpool FSCR70414 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Против намачкване, Прекъсване на програмата, Защита от деца, Намаляване на шума, Допълнително изплакване, Дозиране на препарата и др. Тези функции в комбинация с някои от най-иновативните технологии – 6th Sense, Soft Move, Clean +, 15 Цвята, Wave Motion, Fresh Care., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Пералня Whirlpool FSCR70414 има подходяща изпираща програма за всички тях. С различните си изпиращи програми – Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Памук, Предпране, Синтетика, Mixed & Magic и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Whirlpool FSCR70414, предлага добър основен набор от програми и функции. Лесна за използване, и рентабилна за изпълнение на зададените функции. Тя притежава всички характеристики на уредите от този клас продукти. Тиха при своята работа, на достъпна цена, пералня Whirlpool Supreme Care, е идеалното допълнение за едно поддържано домакинство!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password