Whirlpool FSCR 10415 - Виж цената

Ревю на Whirlpool FSCR 10415

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Whirlpool FSCR 10415

Искате ли нова пералня машина, която да се справя дори с най-упоритите петна, като същевременно запазва цветовете и качеството на вашите дрехи? Държите ли на искрящата чистота и свежият аромат на вашите облекла? Ние имаме точният за вас продукт! Пералня Whirlpool FSCR 10415, намираща се в най-висок енергиен клас А+++, с множество различни програми за изпиране, ще поддържа вашите дрехи чисти и свежи, а техните тъкани – толкова меки и с наситени цветове, колкото са били в първия ден, в който сте ги закупили!

Whirlpool FSCR 10415Виж цената за днес

Whirlpool FSCR 10415 Review

6-th Sense – Технологията за „6-то чувство”,  представлява група от сензори, които следят всички компоненти от процеса на изпиране. По този начин разходът на ток, вода и време се съкращават значително в срвнение с перални, които не притежават тази иновативна опция.

Виж още: Ревю на Whirlpool FSCR90425

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Интегрираният контролен дисплей, решен в черно, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Whirlpool FSCR 10415 разполага с изключително удобни и практични размери от 64 х 59.5 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 69 dB при центрофуга и 49 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С консумация на енергия от 95 kWh годишно, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. Капацитетът и на обем от 10 кг., позволява изпирането на големи количества пране или на по-големи и обемисти текстилни изделия.

Функции и защита

Пералня Whirlpool FSCR 10415 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Препоръки за дозиране, Инверторен мотор, Direct Drive, Защита от деца, 15 Цвята, Технология Шесто Чувство, Display touch control и др. Тези функции в комбинация с някои от най-иновативните технологии, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Пералня Whirlpool FSCR 10415 има подходяща изпираща програма за всички тях. С различните си изпиращи програми – Вълна Смесена Бърза програма Памук, Синтетика, Предпране, Центрофуга, Деликатна, Цветн,и Еко Памук, Mixed & Magic, Дънки Изплакване и центруфуга, Цветна програм, 15°C Възможност за отложен старт и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Whirlpool FSCR 10415, предлага добър основен набор от програми и функции. Лесна за използване, и рентабилна за изпълнение на зададените функции. Тя притежава всички характеристики на уредите от този клас продукти. Тиха при своята работа, на достъпна цена, Whirlpool FSCR 10415, е идеалното допълнение за едно поддържано домакинство!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password