Ревю на Whirlpool FFTM1182BEE

Whirlpool FFTM1182BEE

Сушилнята Whirlpool FFTM1182BEE е с голям капацитет и може да се справи с тежки товари с лекота. Този модел се отличава с енергийно ефективен дизайн, който ви помага да спестявате от сметките си за енергия всеки месец.

Whirlpool FFTM1182BEE

Виж цената за днес

Whirlpool FFTM1182BEE: Характеристики, функции и технологии

Технологията FreshCare+ в този модел е проектирана да премахва влагата от прането ви още преди да влезе в сушилнята, което означава, че дрехите ви ще останат по-чисти, по-свежи и по-абсорбиращи, когато излязат от сушилнята. Процесът на сушене отнема по-малко време и използва по-малко енергия в сравнение с други модели на пазара, така че можете да имате дрехите си готови за носене за нула време!

Сушилнята има филтър, който може да се изважда и почиства лесно. Той е с възможност за миене, така че можете да го почиствате, когато пожелаете.

Woolmark Blue, този цикъл е одобрен от Woolmark, който проверява процента на създаване на гънки. Това означава, че получавате продукт, който е безопасен за хора с алергии и за тези, които имат чувствителна кожа.

Сушилнята Whirlpool FFTM1182BEE разполага с инвертор на двигателя, който намалява вибрациите и шума, което позволява на сушилнята да работи тихо. Тази сушилня е проектирана да бъде енергийно ефективен модел, който работи ефикасно с минимален шум и вибрации.

Сушилнята е снабдена с технологията 6-то чувство, която представлява сензор, откриващ нивата на влага във въздуха. Това спомага дрехите ви да имат свеж аромат и усещане, когато излязат от сушилнята. С тази функция ще можете да се отървете от досадните бръчки бързо, след като ги отстраните от дрехите си, така че няма да се налага да ги гладите отново!

Сушилнята Whirlpool FFTM1182BEE е един от най-добрите варианти по отношение на качество, производителност и цена. Този модел има какво да предложи: той се предлага с множество специални програми за вашите артикули, включително EcoCotton, Blends, Linen, Shirts, Sporting Goods, Bedding, Denim, Easy Iron, Refresh и Quick 30′. Ако търсите нова сушилня, която да предлага широк набор от специални програми за вашите артикули, като същевременно осигурява отлична производителност и стойност на достъпна цена, то това определено е сушилнята, която трябва да обмислите да купите.

Сушилнята Whirlpool FFTM1182BEE има заключващ панел, който помага да се предотврати случайна промяна на настройките и ви позволява да я заключвате, когато децата ви са наоколо. Това е особено важно, ако имате малки деца, които може да не могат да прочетат бутоните на панела.

Размери: Дълбочината 64,9 см, ширината – 59,7 см, а височината – 84,9 см. Тежи 44 кг и има кабел с дължина 1,5 м.

Виж още: Най-добрите сушилни

Whirlpool FFTM1182BEE: Мнение за продукта

Като цяло сушилнята Whirlpool FFTM1182BEE е чудесен избор за всеки, който търси изключително тиха сушилня с много функции. Тя предлага възможност за изсушаване на дрехите ви и има много различни цикли. Ако търсите бюджетен вариант, който няма да жертва качеството или производителността, това е добър избор!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo