Ревю на Whirlpool FFB8248SVEE

Whirlpool FFB8248SVEE

Пералнята Whirlpool FFB8248SVEE e с модерен дизайн с бял корпус и има доста голяма капацитет на зареждане от 8кг. Освен това, този уред е оборудван с някои от най-иновативните технологии на пазара на пералните машини, което гарантира нейната ефективна работа.

Whirlpool FFB8248SVEEВиж цената за днес

Основни харайтеристики и дизайн

Дизайнът на пералнята машина е модерен и изчистен. Решен в класически бял цвят, тя ще пасне във всяка кухня или мокро помещение.   Контролният панел, разположен в горната част, е снабден с LED екран със сензорно управление с илюстрация на програмата, имащ следните функции: дисплей за оставащо време, избор на завъртане и др. До чувствителните изпълнителни механизми за избор се показват подсказващи икони за всеки тип програма и с помощта на изпълнителните механизми можем да правим всякакви промени в параметрите, включени в цикъла на пране. Превключвателят на функцията за пране е от въртящ се тип, от който може да се избере предпочитаната програма за пране. Размерите на пералнята машина са: 63х59.5х84.5см (ДхШхВ). По отношение на консумацията на енергия се класифицират в клас на енергийна ефективност  A +++  за пране, с остатъчна влажност 53% Whirlpool FFB8248SVEE с двигател  6th Sense Inverter , осигурява ултра-тиха работа, достигаща до най-високите стандарти за енергийна ефективност с нива на шум от 79 dB при центрофуга и 52 dB при изпиране.

Функции и защита

С функция  Таймер 1-24ч, имате възможност програмата да стартира след определен интервал от време.  С натискането на бутона за Fresh Care се активира функция за изпиране, при която деликатните движения на барабана се комбинират с обработка с пара, за да се отстранят основните източници на неприятни миризми вътре в пералнята.  С допълнителна опция Clean +, Whirlpool е разработил иновативна технология, която представлява специален многофазен цикъл, който в комбинация с използването на специална добавка против оцветяване оптимизира работата на всеки активен агент, осигурявайки подобрени резултати от изпирането. Функцията Safety First,  позволява да се заключат бутоните на пералната машина, заедно с автоматичното заключване на вратата, за да се осигури безопасност при използване. Останалите функции, с които разполага уреда са: Ниво на замърсяване, Анулиране на програма, Старт/Пауза
Индикатор за състоянието на програмата, Инверторен мотор, Пране с пара, Система за откриване на пяна, Електронна система за баланс, 6th Sense,Инверторен мотор.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Програми и опции

Всяка програма за пране има предварително зададена температура и скорост на центрофугиране. Ако искате да промените тази температура или скоростта на центрофугиране, натиснете бутона за контрол на докосване за температурни настройки или скорост на центрофугиране. В този смисъл специалните завъртания на барабана за всяка програма за пране гарантират перфектна защита както за дънки, така и за деликатни копринени дрехи.  6th Sense Coulors  е програма за пране, която използва ниска температура благодарение на технологията Energetic Wash и е подходяща за изпирането на цветни дрехи. Можете да избирате между 12 предварително зададени програми за абсолютно всички видове тъкани, за най-ефективно пране: допълнително изплакване, предварително пране, смесено, деликатно, синтетично, памук, вълна, ръчно пране, бързо пране и др. Специалните програми на автомобила Whirlpool са: Програмата  Super Rapid 30 мин. , Която адресира много малко мръсно пране, като по този начин оптимизира не само времето, но и ресурсите, свързани с прането. Ръчно измиване тази програма е посветена на пране на вълна / деликатни дрехи, които имат етикети „не перете в пералня“, за които се препоръчва ръчно пране. Смесена програма,  която позволява прането на синтетични и памучни материали в същия цикъл на пералната машина. Всички налични изпиращи програми са: Програма за интензивно изплакване, Памук, Предпране, Бързо пране, Деликатна, Изплакване и центрофуга, Източване, Бяло пране, Евакуационна и центрофугиране, Синтетика, Вълна, Спортни артикули, Еко памук, Ежедневна употреба 30°, Ежедневна употреба 40°, Chrono 30°C, Ежедневно пране, смесено 40°, Програма за изпиране при ниска температура.

В заключение

Пералня Whirlpool FFB8248SVEE е нова модерна пералня машина, с безчетков ултратих двигател, която разполага с множество функции и технологии, които подпомагат нейната работа. Освен това, ще намерите изпираща програма, подходяща за всеки вид тъкани, цветове и типове дрехи. Не правете компромис с поддръжката на вашите дрехи, изберете Whirlpool FFB8248SVEE.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo