Whirlpool BSNF 9431 K - Виж цената

Ревю на Whirlpool BSNF 9431 K

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Whirlpool BSNF 9431 K

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник Whirlpool BSNF 9431 K с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Whirlpool BSNF 9431 KВиж цената за днес

Whirlpool BSNF 9431 K Review

6th Sense Fresh Control – технологията Fresh Control, поддържа Храната свежа за по-дълго време, а интелигентната технология 6th Sense, поддържа идеалната температура и влажност във вашия хладилник.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване

Виж още: Ревю на Beko RCNA400E30ZXP

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера и вграденият дигитален дисплей, допринасят перфектно за модерния завършек на визията на вашия домашен електроуред.

Размери

Уреда е с размери от 59.5 х 66.3 х 201.1см и е с тегло от 76кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 349л и изключително ниски нива на шум от 42dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 323 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, уреда спада към климатичен клас SN – T и разполага със система за охлаждане No Frost.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 252л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 5 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. С високата си ефективност на работа, той ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Гответе с удоволствие за вас и вашите любими хора с винаги свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от вашия нов хладилен уред.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password