Whirlpool BSNF 9151 OX - Виж цената

Ревю на Whirlpool BSNF 9151 OX

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

 Whirlpool BSNF 9151 OX 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9151 OX с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Whirlpool BSNF 9151 OXВиж цената за днес

Whirlpool BSNF 9151 OX Review

Freezе Control – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Daewoo RN-T425RNB

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят, той е изключително елегантен и подходящ за всяка стилно обзаведена кухня. Дръжките му, решени в класичеко черно допълват неговата стилна и модерна визия.

Размери

Уреда е с размери от 59.5х66.3х201.1см и е с тегло от 76кг. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Стандартното му дясно отваряне, улеснява неговото поставяне в наличното ви пространство.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 346л и изключително ниски нива на шум от 42dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 320kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 22ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 252л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 5 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 94л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и по-обемни хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9151 OX се намира в среден ценови клас. Той би се вписал страхотно във всяка кухня и е един надежден уред на изключително приемлива цена. Ако сте от практичните домакинства, които предпочитат по-нисък ценови диапазон, но не биха направили компромис с качеството, то този продукт на Whirlpool е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password