Whirlpool BSNF 8451 OX - Виж цената

Ревю на Whirlpool BSNF 8451 OX

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Whirlpool BSNF 8451 OX

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8451 OX с енергиен клас А+, голям обем и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Whirlpool BSNF 8451 OXВиж цената за днес

Whirlpool BSNF 8451 OX Review

6th Sense – технологията 6-то чувство, отчита когато температурата във вашия хладилен уред се е повишила, като максимално бързо я стабилизира и я понижава максимално. По този начин храните се запазват свежи и качествени, като се предотвратява тяхното разваляне.

Бързо охлаждане – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Виж още: Ревю на Beko RCNA406E40LZXR

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера, с иноксово покритие против отпечатъци, допринасят перфектно за модерния завършек на визията на вашия домашен електроуред.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 319 л и изключително ниски нива на шум от 42dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 311 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 218 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 94 л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8451 OX е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. С високата си ефективност на работа, той ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Гответе с удоволствие за вас и вашите любими хора с винаги свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от вашия хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8451 OX!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password