Whirlpool B TNF 5322 OX - Виж цената

Ревю на Whirlpool B TNF 5322 OX

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Whirlpool B TNF 5322 OX 

Ако вие сте ценителни на висококачествената и вкусна храна и искате вашите любими продукти да бъдат съхранявани при най-добри температурни и хигиенни условия, то ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Whirlpool B TNF 5322 OX с енергиен клас А++, технология 6th Sense и множество допълнителни функции, гарантирано ще осигури перфектните условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи, качествени и вкусни максимално дълго време!

Whirlpool B TNF 5322 OXВиж цената за днес

Whirlpool B TNF 5322 OX Review

6th Sense Fresh Control – технологията Fresh Control, поддържа храната свежа за по-дълго време, а интелигентната технология 6th Sense, поддържа идеалната температура и влажност във вашия хладилник.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Heinner HSBS-520NFX+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е ултрамодерен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би се вписал идеално във всяка стилна и модерно обзаведена кухня. Реверсивните му врати, които променят посоката си на отваряне, позволяват да бъдат монтирани според вашите лични предпочитания и налично простраство във вашата кухня. Това прави хладилника много мобилен, като той би паснал както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни.

Размери

Хладилник с фризер Whirlpool B TNF 5322 OX е с размери от 70х75.5х195.5см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 450л и изключително ниски нива на шум от 40dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 328kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 19ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 302л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 148л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и по-обемни хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Капацитетът му на замразяване е 12кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool B TNF 5322 OX е идеалният уред за тези от вас, за които качеството е приоритет – както на консумираните хранителни продукти, така и на уреда, в който ще бъдат съхранявани те. С големия си капацитет на обем, този уред позволява съхранението на големи количества храни, достатъчни за да задоволят нуждите на цялото ви семейство. Гответе с удоволствие и само най-висококачествени хранителни продукти вашите любими ястия, благодарение на хладилник с фризер Whirlpool B TNF 5322 OX!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password