Whirlpool AKZM 8640 IX - Виж цената

Ревю на Whirlpool AKZM 8640 IX

Ревюта Фурни за вграждане
9.5

Рейтинг

Whirlpool AKZM 8640 IX

Обичате ли вкусните домашно приготвени ястия? Искате ли нов уред, който ще изпече перфектно вашите любими гозби? Ние имаме точния продутк за вас! Фурна за вграждане Whirlpool AKZM 8640 IX с енергиен клас А+, 16 различни програми и изключителна ефективност при своята работа, ще осигури перфектното изпичане на вашите любими храни, така че да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Whirlpool AKZM 8640 IXВиж цената за днес

Функции

Ready 2 cook – благодарение на изключително мощната система за конвекция, фурната не се нуждае от предварително загряване, което помага да спестите до 20% електроенергия, както и да съкратите времето за готвене с до 25%.

Фурна с технология „6th Sense” – технологията „6-то чувство” отчита нивото на температурата във фурната и адаптира силата на конвекцията спрямо нея, за да запази перфектния вкус и качество на храната.

Soft close – специалният механизъм осигурява плавното затваряне на вратата на фурната, така че да предотврати инциденти или повреждане при нейното затваряне.

Виж още: Ревю на Bosch HBG633NB1

Дизайн и Характеристики

Whirlpool AKZM 8640 IX е с изключително модерен дизайн. Решена в класически черен цвят със сива иноксова рамка, перфектно допълнена от контролен панел с тъч скрийн, тази фурна е с иновативно дизайнерско решение, изцяло съобразено с последните тенденции на пазара. Размерите на уреда са: 59.5 х 59.5 х 56.4см (ВхШхД).

Енергийният клас, в който спада уреда е А+, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на фурната с ниска консумация на електроенергия. Капацитетът и от 73л, позволява да готвите големи количества от любимите ястия на вашето семейство, като позволява и поставянето на по-големи и обемисти ястия.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „Бързо затопляне”, позволява равномерното разпределение на топъл вздух в уреда, което гарантира и равномерното изпичане и приготвяне на желаните ястия. Възможността за избор между 16 различни програми, ще ви позволи да приготвяте всякакви ястия при оптимално добри условия, специфични за тяхното приготвяне. Допълнителните функции, с които разполага фурната са: Грил, Печене, Конвекция, Пица. Независимо от избраното от вас ястие – риба, месо, пица или др. – фурната ще ви позволи да го приготвите при оптимално добри условия.

В заключение

Фурна за вграждане Whirlpool AKZM 8640 IX е нова, модерна и изключително ефективна готварска фурна, която ще приготви вашите ястия по възможно най-добрия начин, благодарение на множеството функции и модерни технологии, интегрирани в уреда.

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password