Ревю на Whirlpool AKZ9 6230 WH

Whirlpool AKZ9 6230 WH

Whirlpool AKZ9 6230 WH е фурна за вграждане, която предлага множество функции и възможности за готвене. С технология 6th Sense на Whirlpool, тази фурна предлага удобство и ефективност в използването си.

Whirlpool AKZ9 6230 WH

Виж цената за днес

Whirlpool AKZ9 6230 WH: Характеристики, функции и технологии

Whirlpool AKZ9 6230 WH е електрическа фурна за вграждане с капацитет от 73 литра. Това означава, че има достатъчно място за приготвяне на големи ястия или за едновременно приготвяне на няколко ястия. Също така, тази фурна е мултифункционална, което означава, че предлага много възможности за готвене.

Фурната има каталитично самопочистване, което я прави много лесна за почистване. С тази функция, фурната може да се почисти от мазнини и замърсявания по време на готвене, като те се превръщат в пепел, който след това може лесно да се избута. Това е особено полезно и удобно, тъй като не е нужно да се почиства ръчно фурната след всяко готвене. Също така има функция за грил, която позволява приготвянето на храна с хрупкава коричка или за запечени ястия. Тази функция е отлична за приготвяне на месо, риба, зеленчуци и други ястия.

Whirlpool AKZ9 6230 WH е клас A+ фурна, което означава, че е много ефективна и икономична в своята употреба. Това е важно не само поради икономията на електроенергия, но и защото това означава, че фурната е приятелска към околната среда.

Технологията 6th Sense е една от тях и позволява на фурната да регулира времето и температурата на приготвянето автоматично, според характеристиките на храната. Това гарантира, че ястието ви ще бъде приготвено перфектно всеки път.

Ready 2 Cook е друга технология, която позволява да започнете готвенето веднага, без да е необходимо да предварително загрявате фурната. Това означава, че можете да спестите време и енергия, като започнете да готвите веднага, когато поставите ястието си във фурната.

Maxi Cooking е функция, която позволява на фурната да готви на по-висока температура, за да се запази максималното количество храна във фурната. Това е особено полезно, когато готвите големи ястия или имате гости. Turbo Grill е функция, която позволява на фурната да запече храната бързо и равномерно, благодарение на интензивното затопляне. Това е идеално за приготвяне на храни с хрупкава коричка.

Размразяването е още една функция, която предлага Whirlpool AKZ9 6230 WH. Тази функция позволява бързо и лесно да размразите замразена храна, без да я повреждате. Таймерът е една от тези функции и позволява да програмирате времето на готвене, за да не е необходимо да стоите и да чакате ястието да приключи. Вместо това фурната ще изключи автоматично, когато времето на готвене е изтекло.

Вътрешното осветление прави визуализацията на храната много по-лесна, като позволява да видите ястията си, докато се готвят във фурната. Фурната има вентилация, която позволява да се осигури правилното кръгово движение на горещия въздух, за да се постигне равномерно готвене на храната. Soft close е функция, която позволява на вратата на фурната да се затваря тихо и плавно, без да се чуе неприятен звук.

Фурната има и функция за грил, която е идеална за готвене на храни с хрупкава коричка, като например пиле, риба или зеленчуци. Конвекцията е още една функция, която позволява на фурната да готви храната по-бързо и равномерно, като използва горещ въздух, който се движи във фурната. Размразяването е полезна функция, която позволява бързо и лесно да размразите замразена храна, без да я повреждате.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Whirlpool AKZ9 6230 WH: Мнение за продукта

Ако търсите висококачествена фурна за вграждане с множество функции и лесна за използване, Whirlpool AKZ9 6230 WH може да бъде отличен избор. Тази фурна предлага много възможности за готвене и е изключително ефективна в използването си. Също така, технологията 6th Sense на Whirlpool гарантира, че тя е удобна и лесна за управление. В крайна сметка, тази фурна е отличен избор за всички, които търсят качество и функционалност в едно.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo