Ревю на Whirlpool AKZ9 6230 NB

Whirlpool AKZ9 6230 NB

Whirlpool AKZ9 6230 NB е фурна за вграждане, която предлага множество функции и висококачествени технологии, за да улесни готвенето на храна. Тя има енергиен клас А+ и множество функции, които я правят изключително полезна за всекидневното готвене.

Whirlpool AKZ9 6230 NB

Виж цената за днес

Whirlpool AKZ9 6230 NB: Характеристики, функции и технологии

Електрическата фурна с вграден грил и каталитично самопочистване има капацитет от 73 литра и е с клас на енергийна ефективност A+, което означава, че е икономична и екологична. Фурната е снабдена с 6th Sense технология, която автоматично регулира температурата и времето на готвене на база на теглото и типа на храната, за да постигне перфектни резултати винаги.

Тази електрическа фурна е с каталитично самопочистване, което значително намалява необходимостта от ръчно почистване и поддържане. Моделът разполага с грил функция, която позволява да приготвяте храната с различни методи на готвене, за да постигнете перфектни резултати, като външната част на фурната е с черен кристал, който я прави изключително елегантна и подходяща за всеки интериор.

Cook3 е функция в тази фурна, която осигурява циркулация на горещ въздух в трите измерения на фурната. Това прави възможно постигането на перфектно изпечени храни от всяка страна, благодарение на равномерното разпределение на топлината.

Системата Ready2Cook е също една полезна функция, която позволява на фурната да достигне желаната температура много по-бързо от обикновенните фурни. Това означава, че няма нужда да губите време на загряване на фурната преди да започнете да готвите.

Тази фурна разполага също със система за самопочистване, която ще ви спести много усилия и време при почистването на фурната. Телескопичното устройство за ниво 1 е изключително полезно, тъй като позволява лесно и удобно поставяне и изваждане на тавите и решетките, без да се налага да се наведате до фурната.

Фурната има защита за деца, която предотвратява случайно включване на фурната от деца или домашни любимци. Циркулацията на горещ въздух е идеална за готвене на храни, тъй като допринася за постигането на перфектни резултати винаги. Грил функцията позволява приготвянето на вкусни и хрупкави храни с неповторим вкус, а конвекционната функция осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната.

Функцията за размразяване е изключително удобна, тъй като позволява бързо и лесно размразяване на храната. Претоплянето е идеално за нагряване на храната, която е вече приготвена, но е охладила.

Тази фурна разполага също с функция за пица, която позволява приготвянето на перфектно изпечена пица с хрупкава кора и мека вътрешност. Таймерът е полезен, тъй като позволява на потребителя да зададе точно времето на готвене и да го следи, без да се налага да отваря фурната.

Заключването за деца е изключително важна функция, която предпазва децата от случайно включване на фурната или достъп до горещите части на уреда. Вентилацията на фурната позволява постоянен поток на въздуха, който подпомага разпределението на топлината и постигането на перфектни резултати при готвене.

Допълнителна функция, която прави тази фурна още по-удобна е Soft close, който позволява плавно и безшумен затваряне на вратата на фурната. В крайна сметка, тази електрическа фурна е идеален избор за всеки, който търси перфектни резултати и удобство при готвенето на храна.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Whirlpool AKZ9 6230 NB: Мнение за продукта

Whirlpool AKZ9 6230 NB е перфектната фурна за вграждане за всеки, който търси висококачествено устройство за готвене. Тя предлага множество функции, включително технология за готвене 6-то чувство, които правят готвенето лесно и удобно. Тези характеристики, заедно със системата за самоочистване, правят Whirlpool AKZ9 6230 NB идеален избор за всеки, който търси перфектни резултати и удобство в готвенето на храна.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo