Whirlpool AKZ9 6230 IX - Виж цената

Ревю на Whirlpool AKZ9 6230 IX

Ревюта Фурни за вграждане
8.3

Рейтинг

Whirlpool AKZ9 6230 IX 

Обичате ли вкусните домашно приготвени ястия? Искате ли нов уред, който ще изпече перфектно вашите любими гозби? Ние имаме точния продутк за вас! Фурна за вграждане Whirlpool AKZ9 6230 IX с енергиен клас А+, 16 различни програми и изключителна ефективност при своята работа, ще осигури перфектното изпичане на вашите любими храни, така че да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Whirlpool AKZ9 6230 IXВиж цената за днес

Whirlpool AKZ9 6230 IX Review

Фурна с технология 6-th Sense – технологията „6-то чувство” отчита нивото на температурата във фурната и адаптира силата на конвекцията спрямо нея, за да запази перфектния вкус и качество на храната.

Ready 2 cook – благодарение на изключително мощната система за конвекция, фурната не се нуждае от предварително загряване, което помага да спестите до 20% електроенергия, както и да съкратите времето за готвене с до 25%.

Maxi Cooking – тази функция подпомага приготвянето на големи парчета месо, като спомага за тяхното равномерно изпичане. При тази функция, температурата се увеличава постепенно, а горният нагревател е с до 75% по-силен от долния, така че месото да стане крехко с хрупкава коричка.

Турбо грил – тази фукнция използва вентилатора и грил елемента едновременно, което позволява равномерното разпределение на въздуха около храната, така че тя да се приготви качествено и равномерно.

Размразяване – тази технология позволява директното приготвяне на замразени храни, без необходимостта от тяхното предварително замразяване. Така вие пестите време, енергия и ресурси.

Технология Cook 3 – тази фунцкия позволява приготвянето на 3 различни ястия по едно и също време, без миризмите им да се смесват. Сгответе основното и десерта едновременно и спестете време и енергия.

Виж още: Ревю на Hansa BOES68465

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Той е решен в сребристо и черно с иноксово покритие против отпечатъци и материал от неръждаема стомана, перфектно допълнен от трислойно черно стъкло, което му придава елегантност и изисканост. В горната част има електронно управление и LCD дисплей, които придават изискан и модерен външен вид на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Фурна за вграждане Whirlpool AKZ9 6230 IX разполага с удобни и практични размери от 59.5 x 59.5 x 56.4см. Това я прави лесна за монтиране във всеки тип кухня, независимо от пространството, с което разполагате. Фурната е с капацитет от 73 литра и предлага възможност за готвене на няколко слоя, така че да можете да приготвяте няколко типа ястия едновременно.

Моделът на Whirlpool е в клас на енергийна ефективност A+. Това гарантира както високоефективната работа На уреда, така и изключително нисък разход на електроенергия от едва 0.85kW/h. 16-те различни функции ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура с горното/долното изпичане, без да се притеснявате за изгарянето на храната. Предлага се с тава за печене и вътрешна решетка. Допълнителните функции, с които разполага уреда са: Бързо затопляне, Каталитично самопочистване, Функция размразяване, Степен за пица, Технология шесто чувство, Конвенционално готвене, Turbo grill, Maxi Cooking, Ready2cook, Амортизирано затваряне на вратата, Cook 3 и др.

Нашето мнение за продукта

Фурна за вграждане Whirlpool AKZ9 6230 IX е нова, модерна и изключително ефективна готварска фурна, която ще приготви вашите ястия по възможно най-добрия начин. Наслаждавайте се на вкусна, домашно приготвена храна и гответе любимите си ястия с вашия нов, верен помощник в кухнята – фурна за вграждане Whirlpool AKZ9 6230 IX!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password