Ревю на Whirlpool AKZ9 6220 IX

Whirlpool AKZ9 6220 IX

Whirlpool е световноизвестна марка, която произвежда висококачествени електроуреди за дома. Фурната за вграждане Whirlpool AKZ9 6220 IX е един от най-новите модели на компанията и предлага множество функции за перфектно готвене.

Whirlpool AKZ9 6220 IX

Виж цената за днес

Whirlpool AKZ9 6220 IX: Характеристики, функции и технологии

Whirlpool AKZ9 6220 IX е електрическа фурна с капацитет от 73 литра, която предлага мултифункционалност и сензорен контрол за по-лесно управление. Тази фурна е снабдена със специална технология, която позволява по-икономично използване на енергията при готвене. Тази фурна е също така снабдена с хидролитична система за самопочистване. Това означава, че фурната използва вода, за да почисти себе си, без да се изисква употреба на химикали.

Whirlpool AKZ9 6220 IX е класифицирана в клас A+, което означава, че тя е много енергоефективна. Тази фурна е със инокс цвят и е изработена от висококачествени материали, което я прави издръжлива и устойчива на употреба.

Whirlpool разработи изключителна технология на шесто чувство, която прави готвенето много по-лесно и удобно. Тази технология следи енергията, абсорбирана от храната (месо, риба и зеленчуци) и определя необходимата температура и време за приготвяне. Това означава, че фурната автоматично регулира времето и температурата в зависимост от съдържанието на храната, която се приготвя. Технологията на шесто чувство също така следи промените, като загуба на топлина поради отваряне на вратата на фурната. Тя адаптира по подходящ начин температурата и времето за приготвяне, за да се възстановят оптималните условия максимално бързо.

Технологията на контрол следи процеса на приготвяне на храната, като осигурява постоянна обратна връзка на големия, лесен за използване, чувствителен на допир дисплей. Това означава, че можете да следите процеса на готвене на храната, като получавате точна информация за температурата и времето на готвене.

С технологията SASELEA SIMT вече не е необходимо периодично да се проверява дали храната е приготвена перфектно. Тази технология прави готвенето по-лесно и удобно за всеки, който иска да се наслаждава на перфектно приготвена храна.

Моделът разполага с функция “Maxi Cooking”, която позволява готвене на по-големи количества храна едновременно. Технологията “Turbo Grill” на фурната осигурява по-бързо и равномерно печене на храната, като същевременно запазва вкуса и аромата на продуктите. Функцията “Размразяване” е изключително полезна, тъй като позволява бързо и ефективно размразяване на замразена храна.

Технологията “Cook 3” предоставя възможност за едновременно готвене на три различни ястия, без да се смесват ароматите и вкусовете им. Фурната е снабдена със “Soft Closing” механизъм, който предотвратява предизвикването на силни удари при затваряне на вратата на фурната.

Функцията “SmartClean” предлага екологично самопочистване, което позволява по-бързо и лесно почистване на фурната след готвене. Тази функция е изключително полезна, тъй като позволява да се избегне употребата на химикали и други агресивни почистващи средства, които могат да повредят фурната. Всички тези функции правят фурната Ready 2 Cook един от най-добрите избори за всеки, който желае да готви в домашни условия по-лесно и бързо.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Whirlpool AKZ9 6220 IX: Мнение за продукта

Като цяло, фурната за вграждане Whirlpool AKZ9 6220 IX е един отличен продукт, който предлага множество функции и удобства за перфектно готвене. Със своя съвременен дизайн и висококачествени материали, тази фурна е отличен избор за всеки домакин, който желае да приготвя най-вкусните ястия в своята кухня.

Виж цената за днес

4.7/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo