Whirlpool ADP 301 IX - Виж цената

Ревю на Whirlpool ADP 301 IX

Ревюта Съдомиялни
8

Рейтинг

Whirlpool ADP 301 IX 

Държите ли на високото качество на измиване на вашите съдове? Омръзна ли ви да прекарвате часове пред мивката у дома, за да се погрижите за тяхната чистота? Ние имаме точният уред за вас! Съдомиялна Whirlpool ADP 301 IX е нова, модерна съдомиялна машина, която ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота.

Whirlpool ADP 301 IXВиж цената за днес

Whirlpool ADP 301 IX Review

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Aqua Stop – В случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение.

Bio/Eco program -този цикъл е подходящ за съдове с нормално замърсяване и е най-ефективната програма по отношение на консумацията на енергия и вода.

Intensive Program – препоръчва се за чинии, тенджери, тигани и по-замърсени съдове, подходящи за измиване на по-висока температура от 70°С и при по-голямо налягане на водата.

Виж още: Ревю на Whirlpool ADG 301

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, а материалът, от който е изработена е неръждаема стомана. Тази съдомиялна машина, би паснала перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Контролният панел и LED дисплей, показващ оставащото време и избраната измиваща програма, решени в класически черен цвят и поставени в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговата модерна визия.

Характеристики

Съдомиялна Whirlpool ADP 301 IX разполага с размери от 85 x 45 x 57см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А+, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 237kW годишен разход на електроенергия и едва 10л. вода на измиващ цикъл. Във вътрешността си тя разполага със стандартна кошница, както и с кошница с регулируема височина, така че да имате възможност да поставите различни по големина съдове във вашата нова съдомиялна машина.

Функции

Съдомиялна Whirlpool ADP 301 IX разполага с богат набор от функции. Опцията Aqua stop помага в случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност AquaStop автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Опция за полузареждане, Kids control, Защита против наводнение, Интензивна програма, Бърза програма, Програма отложен старт, Програма Био/Еко, програма предпране и Показател на солта.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна Whirlpool ADP 301 IX е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Вече не е необходимо да прекарвате часове пред мивката у дома, грижейки се за чистотата на вашите съдове. Просто заредете вашия нов електроуред и той ще се погрижи за перфектното измиване на вашите съдове.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password