Whirlpool ADG 422 IX - Виж цената

Ревю на Whirlpool ADG 422 IX

Ревюта Съдомиялни
7.8

Рейтинг

Whirlpool ADG 422 IX 

Държите ли на високото качество на измиване на вашите съдове? Омръзна ли ви да прекарвате часове пред мивката у дома, за да се погрижите за тяхната чистота? Искате ли ефективен домашен уред, който да върши това вместо вас? Имате го! Съдомиялна за полувграждане Whirlpool ADG 422 IX е нова, модерна съдомиялна машина, която ще почисти дори най-упоритите замърсявания от вашите съдове и ще осигури техният блясък и кристална чистота.

Whirlpool ADG 422 IXВиж цената за днес

Whirlpool ADG 422 IX Review

6th Sense – технологията „6-то чувство”, открива нивото на замърсяване на съдовете и регулира измиващата програма. По този начин се използват точното количество вода, енергия и препарат, колкото са необходими за измиването на дадените съдове. Така вие пестите ресурси, а същевременно получавате качествено измиване на вашите съдове.

Отложен старт – задайте точното време, в което искате да стартира избраната от вас програма, а съдомиялната машина започва да работи при настъпване на зададеното време.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Multizone – тази опция, позволява избиране на зони на измиване. Натиснете този бутон, за да изберете зоните на измиване – горна кошница, горна кошница или кошница за прибори.

Виж още: Ревю на Hansa ZWM 606IH

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключиелно модерен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, а материалът, от който е изработена е разкошна лъскава неръждаема стомана. Тази съдомиялна машина, би паснала перфектно във всеки модерно обзаведен дом. Контролният панел и LED дисплей, поставени в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговата модерна визия.

Характеристики

Whirlpool ADG 422 IX разполага с размери от 82 x 45 x 57см. (ВхШхД), които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 211kW годишен разход на електроенергия и едва 9л. вода на измиващ цикъл. Във вътрешността си тя разполага с кошница за прибори, поставка за измиване на чаши както и с кошница с регулируема височина, така че да имате възможност да поставите различни по големина съдове във вашата нова съдомиялна машина.

Функции

Съдомиялна за полувграждане Whirlpool ADG 422 IX разполага с богат набор от функции. Защитата от изтичане „Waterstop” предотвратява преливането на вашия домкински уред по време на неговия работен режим, като по този начин осигурява сигурност при неговото използване. 3-те различни степени на температура, позволяват почистването дори на най-упоритите замърсявания от вашите съдове и им осигурява кристална читота и изключителен блясък. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Защита против наводнение, 6-то чувство, Индикатор за сол, Индикатор течност за изплакване както с Подов светлинен индикатор.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за полувграждане Whirlpool ADG 422 IX е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. Вече не е необходимо да прекарвате часове пред мивката у дома, грижейки се за чистотата на вашите съдове. Просто заредете вашия нов електроуред и той ще се погрижи за перфектното измиване на вашите съдове.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password