Whirlpool ADG 201 - Виж цената

Ревю на Whirlpool ADG 201

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Whirlpool ADG 201 

Омръзнало ви е да прекарвате часове пред кухненската мивка, в миене на съдове? Искате машина, която да улесни вашето домакинство и да поддържа вашите съдове с кристална чистота и блясък? Ние ще ви предложим точно такъв продукт. Съдомиялна машина за вграждане Whirlpool ADG 201 с енергиен клас А+ и 6 програми за измиване, обещава да бъде вашият верен съюзник в поддържането на чистотата във вашата куня.

Whirlpool ADG 201Виж цената за днес

Whirlpool ADG 201 Review

Whirlpool ADG 201 е оборудван с 6 програми за пране, както следва:

Eco – разполага с най-малката консумация на ресурси: 10л. вода и 83 кВтч консумация на електроенергия. Температурата на измиване е 50 градуса, с продължителност 3 часа.

Intensive – предлага ефективно измиване на много мръсни, но и устойчиви съдове. Температурата на измиване достига 65 градуса, като се използват 14л. вода. Консумацията на енергия е 1,3 kWh и продължава 150 минути.

Daily – препоръчителна програма за ежедневно измиване на съдовете. Температурата на водата е 55 градуса, консумацията на вода е 13,5л., а продължителността и е 2 часа.

Бързо – отнема само 40 минути и не е снабдена с изсушаващ цикъл. Температурата на измиване на съдовете е 50 градуса, отчитайки 9л. консумация на вода и 0,8 кВтч, консумация на електроенергия.

Предварителното нагряване – отнема само 10 минути, като това е времето през което се омекотява мръсотията върху съдовете. Консумира 4л. вода и 0,01kWh електроенергия

Половин натоварване – включва измиване на всякакви видове съдове за изключително кратко време.

Виж още: РЕВЮ: Съдомиялна за вграждане slim Electrolux ESL4201LO – Цена и мнения!

Whirlpool ADG 201 има капацитет от 10 комплекта и е в клас на енергийна ефективност А+. В това отношение става въпрос загодишно потребление на енергия от около 237 kWh, докато консумацията на вода е 2800литра. Размерите на машината са 82 х 44,8 х 55 см и тежи 31,5 кг. Това я прави удобна и практична за монтиране във всяка кухня. Максималното ниво на шума е 51 dB, което означава, че освен много ефикасна, тя е и изключително тиха.

Нашето мнение за продукта:

Whirlpool ADG 201 е изключително практична, много добре работеща съдомиялна машина, която ще се впише във всяко спретнато домакинство. Съдовете ви ще бъдат с кристален блясък, а вие можете да вложите свободното си време в нещо любимо за вас, вместо в часове прекарани пред мивката. Whirlpool ADG 201 обещава да бъде новият „най-добър” приятел на всяка домакиня.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password