Wellington WL49FHD282SW - Виж цената

Ревю на Wellington WL49FHD282SW

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Wellington WL49FHD282SW 

Wellington WL49FHD282SW е част от серията Smart TV 2017 и е оборудван с най-новите технологии и системи за филтриране на изображението. С доста голям диагонал на екрана, WL49FHD282SW е оборудван с резолюция Full HD.Full HD се отличава от всяка разделителна способност, която сте виждали някога. Full HD телевизорите разполагат с в пъти по-висока разделителна способност, в сравнение с обикновените телевизори. Колкото по-високо е качеството на оригиналното съдържание, толкова по-добри изображения и разделителна способност ще можете да изживеете. 

WL49FHD282SW

Виж цената за днес

Wellington WL49FHD282SW Review

Dynamic Contrast – Функцията динамичен контраст автоматично разпознава входния визуален сигнал и настройва картината, за да създаде оптимален контраст. Това прави по-лесно да се видят обекти в картината, особено при сцени с по-тъмни контрасти.

Digital Noise Reduction (DNR) – DNR е техника за премахване на шума от видео сигналa, чрез прилагане на цифров гребен филтър. По този начин вие можете да се насладите на кристално чисто изображение на вашият телевизор.

Mega Contrast – Динамичният контраст се дължи на функцията Mega Contrast, която предлага оптималното съотношение от бяло към черно. С тази функция бялото е по-светло и по-светло, а черните нюасни по-интензивни и наситени.

SUROUND SOUND – Съраунд звукът е техника за обогатяване на качеството на звуковото възпроизвеждане на аудио източникa чрез допълнителни аудио канали идващи от високоговорителите на вашият телевизор.

WL49FHD282SW-2

С доста голям диагонал, 124 см, екранът WL49FHD282SW е оборудван с резолюция Full HD 1920 x 1080 пиксела в съотношение 16: 9. Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигурява от тунера DVB-T2CS2, който има входна антена и функция за възпроизвеждане на видео, интегрирайки функцията на мултимедиен плейър. Мрежовата връзка се осъществява с новите Wi-Fi интегрирани технологии и слота CI + +, Anynet + (HDMI-CEC) и LAN, със следните конектори: цифров аудио и оптичен изход, USB 2.0 порт, композитен видео вход, компоненти и 2 HDMI порта.

Уелингтън WL49FHD282SW разполага с 2 HDMI порта, които ви позволяват да създадете мултимедиен развлекателен център във вашия собствен хол. HDMI предлага възможността за високоскоростно цифрово предаване на данни от широк спектър от устройства, директно към вашия телевизор. Интегрираната безжична локална мрежа, ви позволява да свържете вашия Smart TV с интернет без необходимост от кабели. С помощта на опростени връзки, можете да се наслаждавате на любимото си съдържание директно на вашия Smart Wellington TV.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Samsung 50KU6072 – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта:

Телевизорът LED Smart Wellington WL49FHD282SW е събрал в себе си стилен дизайн и най-високи технологии на управление, като в същото време е на изключително достъпна цена. Независимо дали искате да се насладите на филмова вечер със семейството си, или просто да преразгледате спомените си, запечатани на снимка на голям екран, това е точният продукт за Вас.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password