Wellington 55UHDV296SW - Виж цената

Ревю на Wellington 55UHDV296SW

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Wellington 55UHDV296SW 

Искате нов телевизор, който да ви предостави качествена картина на изображението? Вие наистина се наслаждавате на миговете, прекарани пред екрана у дома. Ние ще ви предложим точният продукт за вас! Телевизор Wellington 55UHDV296SW ви предлага 4K Ultra HD качество на картината в комбинация с множество имплементирани функции, за едно наистина удоволетворяващо време, прекарано пред вашия телевизор.

Wellington 55UHDV296SWВиж цената за днес

Wellington 55UHDV296SW Review

Dynamic contrast – функцията автоматично разпознава входния визуален сигнал и настройва картината, за да създаде оптимален контраст. Това прави по-лесно да се видят ясно обектите в картината, особено при сцени с по-сцени.

Digital Noise Reduction – тази функция е създадена специално, за да се насладите на кристално ясен и чист звук. Тези специфични за производителя алгоритми са разработени, за да анализират входящия сигнал и да променят характеристиките му, така че звукът да бъде възпроизведен с максимално качество.

Comb Filter 2D/3D – е електронен филтър, който отделя светлинния сигнал от сигнала за възпроизвеждане в три хоризонтални линии, като сканира и подобрява всеки отделен кадър, за максималната, кристална яснота на вашите изображения.

Екранът с размери от 140см, разделителна способност от 3840×2160 пиксела и яркост 350 cd/m2 осигуряват 4000: 1 динамичен контраст, за една по-ясна, по-качествена и наситени с богати цветове картина. Дизайнът на този уред е изчистен и модерен, решен в класически черен цвят, с тънка рамка около диплея. Телевизор LED Smart Wellington 55UHDV296SW би бил перфектното допълнение на вашия стилен и изискан дом.

Виж още: РЕВЮ: Телевизор LG 55UJ634V – Цена и мнения!

Той е идеален за тези от вас, които разполагат с по-големи пространства, но би се вписал идеално и в по-малки и практични домакинства. Крачетата му, монтирани в левия и десния ъгъл, го правят стабилен, независимо от повърхността върху която ще бъде поставен.

Несъмнено, перфектната картина, трябва да бъде комбинирана и с перфектен звук. Аудиосистемата му е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност е достатъчна за да ви осигури качествен звук, без заглушавания или смущения при неговото възпроизвеждане, , дори когато е увеличен до своето максимално ниво.

Благодарение на Wi-Fi свързването му, вече можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни устройства. Този уред разполага и с редица допълнителни конектори, а те са: PC, Audio In, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (Dsub 15-пинов), USB вход, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта:

Новият Телевизор LED Smart Wellington 55UHDV296SW ви предоставя възможността да се насладите на качествено изображение, наситени цветове и множество интегрирани технологии, събрани само в един продукт. Ако сте от семействата, които обичат да прекарват спокойните си вечери пред малкия екран у дома, то това е точният уред за вас. Подарете на себе си и на любимите си хора, удоволствието от неповторимото изживяване на реалистична картина, перфектен звук и кристално качество. Потопете се в едно ново, непознато до сега телевизионно изживяване!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password