Wellington 49UHDV296SW - Виж цената

Ревю на Wellington 49UHDV296SW

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Wellington 49UHDV296SW 

Искате ли нов, модерен и мултифункционален телевизор? Писна ли ви от старите модели, които замъгляват картината и получават смущения в звука? Държите ли на високото качество на вашите домашни електроуреди? Ако отговорът ви е „Да”, то ние имаме идеалното решение за вас! Представяме ви телевизор Wellington 49UHDV296SW – с 4K Ultra HD качество на картината, множество функции и перфектен звук, той ще пренесе усещането от кино салоните, директно във вашия дом!

Wellington 49UHDV296SWВиж цената за днес

Wellington 49UHDV296SW Review

Smart TV – осигурете си лесен и бърз достъп до любимите си приложения и онлайн съдържание само с едно натискане на бутона на вашето дистанционно управление.

WiFi мрежа – сърфирайте в любимото си онлайн пространство, без нуждата от допълнително свързване с кабели или разгледайте вашите снимки или видеоклипове директно на 49-инчовия екран на вашия телевизор.

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Виж още: Ревю на LG 43LK5900PLA

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в черен цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание на вашия Smart TV, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични.Те са 1112 x 92 x 657 мм без стойка и 1112 x 274 x 709 мм със стойка. Това позволява уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф, които са с по-малки размери, а съвместимостта му с VESA 200×200 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2/C/S2 и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео възпроизвеждане на различни видео формати както и с вграден мултимедиен плеър.

Видео

Телевизор Wellington 49UHDV296SW разполага с диагонал на екрана от 124см, резолюция от 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. С динамичен контраст от 1200:1 и яркост от 350 cd/m², вие ще се насладите на максимално ясна картина. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Допълнителните технологии, подобряващи изображението са Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Zoom Mode и др., като те осигуряват богати и наситени цветове, дълбок контраст и изключително високо качество на възпроизвежданата картина на вашия Smart TV. Широкият ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ще ви позволи да се насладите на ясни изображения, без затъмнявания или смущения в картината, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като NICAM Stereo, Еквалайзер, Dolby Digital +, DDCO, DTS, Surround, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: LAN, Wireless, 1 x Audio in, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), 2 Входа USB, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart Wellington 49UHDV296SW е с изключително стилен дизайн, а множеството му функции за свързване с външни устройства, ще превърнат вашия дом в истински мултимедиен център за забавления. Перфектното качество на картината в съчетание с кристално чистия звук, ще ви позволят да се потопите изцяло в реалистичното изживяване при гледането на вашите любими филми! Изживейте всяка сцена и вижте дори най-дребните детайли във вашето изображение! Подарете на себе си и на цялото си семейство едно ново, кино-изживяване, пренесено директно във вашия дом!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password