Wellington 40FHD279S - Виж цената

Ревю на Wellington 40FHD279S

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

Wellington 40FHD279S

Телевизор Wellington 40FHD279S е в категорията на най-популярните и търсени Smart телевизори днес. В допълнение, този LED TV използва светодиодна технология, което означава, че общото потребление на енергия, която се консумира, ще бъде възможно най-ниско. А допълнителните предимства като времето за реакция, яркост и контраст са с качество, много по-високо от това, което се използва в други технологии.

Wellington 40FHD279SВиж цената за днес

Wellington 40FHD279S Review

Smart TV – осигурете си лесен и бърз достъп до любимите си приложения и онлайн съдържание само с едно натискане на бутона на вашето дистанционно управление.

WiFi мрежа – сърфирайте в любимото си онлайн пространство, без нуждата от допълнително свързване с кабели или разгледайте вашите снимки или видеоклипове директно на 43-инчовия екран на вашия телевизор.

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Виж още: Ревю на Sony BRAVIA 55XF7596

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в черен цвят и разполага с фина, тънка рамка около екрана, която позволява да се наслаждавате на цялото въпроизвеждано съдържание на вашия Smart TV, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на този телевизор са много удобни и практични.Те са 220 x 923 x 588 мм със стойка. Това позволява уредът да бъде поставен върху секция или ТВ шкаф. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T DVB-C и вход антена. Освен това, телевизорът разполага с възможност за видео възпроизвеждане на различни видео формати както и с вграден мултимедиен плеър.

Видео

Диагоналът на екрана е 101 сантиметра, което ви дава достатъчно място за показване на изображения с високо качество и мащабиране. Разделителната способност на телевизора Smart Wellington 40FHD279S е Full HD с 1920 x 1080 пиксела. Динамичният контраст е 4000: 1, яркостта е 300 cd / mp и времето за реакция е 8 ms. Ъгълът на видимост на този интелигентен LED телевизор е 178/178 градуса.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Tази мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии като GER(D) + NICAM STEREO, EQUALIZER (5 BAND), гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Мрежовата връзка за този телевизор е вграден Wi-Fi. Моделът разполага с мини жак за слушалки и 2 HDMI порта, PC вход (D – под 15 пина), USB 2.0, композитен видео и Scart (RGB), както и цифров аудио изход (оптика). По този начин можете да гледате каквато и да е филмова продукция, да преглеждате снимките си или да слушате любимата си музика в различни формати, като свържете USB към този LED телевизор.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart Wellington 40FHD279S влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят. Множеството му възможности за допълнително свързване, ще ви позволят да си подарите доза адреналин сърфирайки в любимите си приложения и онлайн пространство!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password