Ревю на V-TAC 8650

V-TAC 8650

V-TAC 8650 е прахосмукачка, специално проектирана за тези, които не искат да правят компромиси по отношение на качеството, ефективността и надеждността при почистването на своя дом. В същото време можем да кажем, че това е прахосмукачка с модерен дизайн, която интегрира иновативни функции и технологии, така че да постигнете най-добрите резултати без никакви усилия. Тази автономна прахосмукачка си върши работата много добре, като успява да почисти както по-големи замърсявания, така и с най-фините прахови частици.

V-TAC 8650Виж цената за днес

Основни характеристики

V-TAC 8650 е с модерен дизайн, решен в елегантен черен цвят, с контролни бутони поставени в горната част на уреда. С размерите си от 327.66х327.66х76мм (ДхШхВ), роботът е много подвижен и компактен, така че може да почиства лесно под дивани и други мебели. Освен това, той е лесен и удобен за съхранение. Уреда е подходящ както за сухо, така и за мокро почистване. V-TAC 8650 има 2 контейнера за събиране (600мл за сухи почистване и 350мл за вода). Единият е предназначен за химическо чистене на мръсотия, другият съчетава класически контейнер с резервоар за вода и микрофибърна кърпа.

Поради този факт, роботът извършва две действия едновременно – прахосмукира и измива, съчетавайки двете действия в една операция, факт, който ще спести енергия и време. Роботът няма да върне измукания прах обратно във вашия дом, благодарение на HEPA филтъра, който улавя над 99,9% фини частици, включително полени, косми от домашни любимци и акари. Първият цикъл на почистване ще бъде изследователски: V-TAC 8650 ще картографира къщата за първи път и ще запази картата за следващите цикли.

След като картата е създадена, като използвате настройките в приложението, можете да разделите стаите или да коригирате грешките в картографирането. По същия начин можете да конфигурирате забранени зони или виртуални стени, но също така да посочите отделно областите, върху които да не се използва мопа. Освен това можете да планирате часовете и дните от седмицата, когато искате роботът да почисти цялата къща. Можете да направите това дори когато сте на почивка, а на връщане искате да намерите идеално чисти и без прах подове.

Що се отнася до първия аспект, както жироскопичният сензор, така и GPS и сензорът за предотвратяване на сблъсък, играят основна роля. Благодарение на тези елементи, V-TAC 8650 е в състояние точно да картографира къщата и автоматично да разпознава различни стаи. В допълнение, усъвършенстваният SLAM алгоритъм позволява на робота ефективно да изчисли най-добрия начин за завършване на почистването за възможно най-кратко време.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

Интегрираната батерия от 2500 mAh и мощността от 28W позволяват автономна работа на уреда до 100мин само с едно зареждане, ако използвате робот-прахосмукачката в смукателни зони с минимална степен на замърсяване. Ако вакуумирате зони, които изискват използването на по-висок етап на засмукване (напр. Килими), продължителността на употреба ще намалее, но въпреки това батерията ще ви осигури необходимата мощност по време на употреба, така че да не усетите промяна в смукателната сила, дори ако уреда използва само 10% от капацитета си. Всички тези спецификации не трябва да ви притесняват, прахосмукачката е достатъчно умна, за да се върне сама до докинг станцията, за да презареди батерията си. Освен много ефективна, V-TAC 8650 е и много тиха при своята работа с ниво на шум от едва 65dB.

Заключение 

Ако има прахосмукачка-робот, която се приближава до съвършенството, то това е V-TAC 8650. Той разполага практически с всичко, което бихте могли да пожелаете от устройство в тази категория: елегантен дизайн, отлично качество на материалите, добър капацитет за събиране, отлична производителност и много интелигентни технологии. 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo