Ревю на V-TAC 8649

V-TAC 8649

Робот прахосмукачка V-TAC 8649 е удобно устройство за интелигентно почистване на вашия дом. Интелигентният робот-прахосмукачка се предлага с дистанционно управление и станция за зареждане. Уреда върши работата вместо вас и се зарежда в зарядната станция. Подходящ за почистване на подове от твърда дървесина, плочки, мрамор и килими.

V-TAC 8649Виж цената за днес

Основни характеристики

V-TAC 8649 е прахосмукачка с компактна, кръгла форма, която му позволява да преодолява по-лесно препятствията по пътя си. Роботизираното устройство V-TAC 8649 може да се използва на всички видове повърхности, като по този начин осигурява много ефективно почистване. Той се управлява дистанционно от потребителя чрез инсталиране на специално мобилно приложение, достъпно както в Google Play за Android системи, така и в Apple Store, за iOS устройства.

Дори когато сте далеч от дома, можете да изпращате заповеди за почистване отвсякъде, с наличните системи за гласово разпознаване Alexa Home или Google Home. С 3-те усъвършенствани инфрачервени сензора, той автоматично открива мебели и други предмети за безпрепядствено почистване. Вградената жироскопска система сканира цялото пространство на вашия дом, за да картографира систематично местата, през които е преминало устройството, така че в крайна сметка да избегне дублирането на почистване.

Размерите на уреда са 327.66х 327.66х 73.66мм (ДхШхВ). С моторизирана V-образна четка, която се върти, Вградената лесна четка и специалната опора около четката, за концентрация на аспирирания въздушен поток, предлага най-доброто почистване при вида на твърдите подове и килими. Роботизираната прахосмукачка V-TAC 8649 използва 5 режима на почистване: 1) Edge или Single Room Mode – готов за започване на почистване в зоните, предварително зададени от потребителя; 2) AUTO Cleaning Mode (Auto Start) – ефективно почиства цялото пространство; 3) Режим на връщане – Почистващото устройство се връща в докинг и презареждащата станция; 4) режим POINT / CIRCULAR – почистване в кръгов режим, когато е необходимо (площ до 120 кв.м); 5) Режим на почистване 30 МИНУТИ – 30 минути бързо почистване;

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

С мощност от 28W, роботът-прахосмукачка ще почисти ефективно всеки тип замърсяване. Освен това, уреда разполага с автономна работа на акумулатора до 100мин., което означава, че може да почисти големи пространства без необходимостта от повторно презареждане на батерията. Капацитетът на контейнера до 600мл., позволява да почистите вашия дом няколко пъти, преди да трябва да го почистите. Освен много ефективна, прахосмукачката е и много тиха при своята работа с ниво на шум от 65 dB.

Заключение 

Ако искате надеждна помощ, на която можете да разчитате за почистването на вашия дом, ние ви препоръчваме V-TAC 8649. Съотношението качество-цена е повече от отлично, а резултатите от почистване са ненадминати за уредите в този ценови клас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo